Ζούμε στην Ελλάδα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ελαιόλαδο και το μέλι είναι ικανά να γιατρέψουν τα πάντα!

Την τέχνη και τα γιατροσόφια τα γνώριζαν οι γιαγιάδες μας που μάλιστα μπορούσαν να αναγνωρίσουν και όλα τα βότανα της ελληνικής γης και να φτιάξουν όχι μόνο απίθανα φαγητά αλλά και μάσκες και κρέμες -έστω και αν δεν τις έλεγαν έτσι- που έκαναν θαύματα.

Δυστυχώς οι συνταγές αυτές χάθηκαν με τα χρόνια...

Ή μήπως όχι;

Γιατί μόλις πριν από λίγες ημέρες νιώσαμε ότι όλη ελληνική φύση αλλά και τα καλά κρυμμένα μυστικά της ανοίχτηκαν μπροστά μας ή μάλλον «κλείστηκαν» στις ελκυστικές συσκευασίες της Garnier Botanic Therapy που ανακάλυψε τα χαμένα χειρόγραφα της ελληνικής φύσης και μαζί τους τη συνταγή για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Η Garnier Botanic Therapy έχει όνομα που παραπέμπει στην ελληνική βοτανική φύση και συστατικά που απαρτίζουν την ιστορία μας: Ελαιόλαδο, μέλι και κίτρο μαζί με σπάνια βότανα.

 

Η σειρά Botanic Therapy, είναι ένα ελληνικό concept που αναβιώνει τις κρυφές συνταγές, αντλεί τα συστατικά της από τις ελληνικές καλλιέργειες και κάνει αυτό που λέει και το όνομά της. Θεραπεύει τα μαλλιά μας. Φροντίζει, προστατεύει, επανορθώνει και δυναμώνει την τρίχα με τη δύναμη των βοτάνων και των πλούσιων θησαυρών της φύσης που επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά για τις αποτελεσματικές ιδιότητες τους.

 

Στην πρωτοποριακή παρουσίαση που έγινε από τη Garnier στον υπέροχο Βοτανικό κήπο στο Χαϊδάρι με tailor made περιποίηση και ενημέρωση μέσα στις απίθανες μυρωδιές της φύσης, η Garnier μας αποκάλυψε ότι οι Ελληνίδες μπορεί να αγαπούν πολύ τα μαλλιά τους, αλλά ξεχνούν να τα περιποιηθούν όπως χρειάζεται.

Λογικό, σκεφτήκαμε. Με δύο παιδιά που να βρούμε χρόνο για περιποίηση…

Λύση όμως υπάρχει; Όχι μόνο μία, αλλά πολλές προτάσεις έχει η σειρά Garnier Botanic Therapy που προσφέρει σαμπουάν, conditioner, μάσκα, λάδι και ορό κατά της ψαλίδας για κάθε σύμπτωμα των μαλλιών.

Honey Treasures με μέλι, πρόπολη και βασιλικό πολτό για φθαρμένα μαλλιά με τάση να σπάνε

Mythic Olive με έλαιο ελιάς για αφυδατωμένα μαλλιά χωρίς ζωντάνια

Oat milk Delicacy με γάλα βρώμης και κρέμα ρυζιού για κανονικά-λεπτά μαλλιά με ευαίσθητη επιδερμίδα

Argan oil & Cranberry με έλαιο άργκαν και κράνμπερι για βαμμένα μαλλιά που ξεθωριάζουν

Argan & Camelia oils με έλαια άργκαν και καμέλιας για ξηρά μαλλιά χωρίς λάμψη

Argile & Citrus με άργιλο και κίτρο για κανονικά μαλλιά με τάση λιπαρότητας

Και για όσες νομίζουν ότι αυτή η θεραπεία κοστίζει πολύ, οι τιμές που ξεκινούν από τα 2.99€ θα τις διαψεύσουν. Τώρα πια δεν υπάρχει δικαιολογία για μαλλιά που δεν λάμπουν από υγεία!

Α και κάτι άλλο! Είναι ιδανικά και για τον σύντροφο ή τον σύζυγο.

TAGS