Πολλές γυναίκες λένε ότι μετά τα 50 τα μάτια τους φαίνονται πιο μικρά από ότι ήταν, κάτι που είναι φυσιολογικό. Για να φαίνονται τα μάτια μεγαλύτερα με ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, χρειάζεται ένα καλό περίγραμμα. Αποφύγετε τις αυστηρές γραμμές eyeliner και προτιμήστε τις απαλές, τις σβησμένες γραμμές με μολύβι ματιών. Έτσι γλυκαίνει το ύφος και δεν βαραίνει. 

Το ίδιο ισχύει και για τις σκιές ματιών τα έντονα και σκούρα χρώματα μικραίνουν τα μάτια και βαραίνουν το βλέμμα, αντίθετα τα ουδέτερα χρώματα και οι απαλές αποχρώσεις κολακεύουν.

Βλεφαρίδες με όγκο, που βαθαίνουν το βλέμμα. Απλώστε μια μάσκαρα που προσφέρει όγκο μόνο στο άνω βλέφαρο και μόνο μια στρώση. Αποφύγετε την μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο γιατί βαραίνει το βλέμμα. 

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Επειδή τα λεπτά φρύδια προσθέτουν χρόνια, δεν πρέπει να παραμελείτε και αυτό το βήμα. Με ένα μολύβι φρυδιών γεμίστε τα κενά και δημιουργήστε ένα όμορφο σχήμα, χωρίς όμως να φαίνεται ψεύτικο  ή απλά ζωγραφισμένο. Θέλει αρκετή προσοχή και καλό σβήσιμο με ειδικό πινέλο. 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS