Τα μυστικά για ένα άψογο μακιγιάζ δεν κρύβεται μόνο στα προϊόντα που επιλέγουμε ή στον τρόπο που τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο μας, αλλά και στις ξεχωριστές ανάγκες που έχει κάθε επιδερμίδα. 

Η Ελληνίδα vlogger Gina, η οποία όπως αναφέρει και στο παρακάτω βίντεο ξεκίνησε μόλις την δική της εταιρία με ρούχα, παρουσιάζει το ιδανικό μακιγιάζ για τις ρυτίδες έκφρασεις, δείχνοντας βήμα-βήμα τον τρόπο για να καλύψουμε τις γραμμές γύρω από τα μάτια και τα χείλια μας. 

Αρχίζοντας από τη σωστή ενυδάτωση, η οποία όπως εξηγεί δεν έχει σχέση με το αν μία γυναίκα διαθέτει ξηρή ή λιπαρή επιδερμίδα καθώς όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση, και προχωρώντας στη σημασία του primer και του foundation (εκείνη ανακατεύει το δικό της με λίγο λάδι για το πρόσωπο), η Gina εξηγεί ποιος είναι ο ποιος σωστός τρόπος να καλύψουμε τις ρυτίδες μας ώστε το μακιγιάζ μας να διαρκέσει όλη την ημέρα. 

Παράλληλα μοιράζεται μερικά tips, όπως για παράδειγμα το ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να εφαρμόσουμε λίγο foundation και στα αυτιά μας γιατί διαφορετικά κάνει μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα, αλλά και το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τα τέλεια κόψίματα στα μάγουλα μας για να κάνουμε το πρόσωπο μας να δείχνει πιο λεπτό. 

Η Gina λέει ότι ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που την ρωτούν στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ είναι πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε τις ρυτίδες μας να μην φαίνονται. Αυτό που υποστηρίζει και στο βίντεο που ακολουθεί είναι ότι όταν χρησιμοποιείς έντονο μακιγιάζ τότε μοιραία μετά από μερικές ώρες οι γραμμές έκφρασης αρχίζουν να «σπάνε» και να τονίζονται. Το στοίχημα είναι να μπορέσεις να τις καλύψεις με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίσεις τα συγκεκριμένα «σπασίματα» από το να βγουν στην επιφάνεια. Κάτι που η ίδια χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.

Δείτε το βίντεο. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS