Βρισκόμαστε αισίως στα μέσα Σεπτέμβρη, με την εβδομάδα που διανύουμε να αποτελεί την παραδοσιακή εβδομάδα επιστροφής στα θρανία για τους μικρούς και στην απαιτητική καθημερινότητα για τους μεγαλύτερους. 

Ακόμα κι αν έχεις γυρίσει προ πολλού στο γραφείο από τις διακοπές, η αλήθεια είναι ότι η προσαρμογή στη συνηθισμένη ρουτίνα θέλει λίγο τον χρόνο της. Και πέρα από το ποιο outfit είναι το καταλληλότερο για κάθε πρωί στο γραφείο, μας απασχολεί εξίσου πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας ώστε να δείχνουν όμορφα κάθε μέρα, χωρίς πολύ κόπο.

Ιδίως το τελευταίο, η απαίτηση δηλαδή που έχουμε οι περισσότερες να μην αφιερώνουμε πολύ χρόνο τα πρωινά στα χτενίσματά μάς αλλά αυτά να φαίνονται και να είναι πάντα περιποιημένα, είναι και το πιο δύσκολο. Ή ίσως και όχι. Γιατί υπάρχουν κάποια low-maintenance hairstyles που γίνονται εύκολα και στο άψε σβήσε, χωρίς να σου "τρώνε" πολύτιμο χρόνο.

Εάν θες να είσαι πάντα η πιο καλοχτενισμένη στο γραφείο, δες παρακάτω τις προτάσεις μας σε εύκολα χτενίσματα, που εμπνευστήκαμε τις τελευταίες μέρες από το κόκκινο χαλί αλλά και τις πασαρέλες, χάρη στα τόσα δρώμενα που έχουν λάβει χώρα (βλ. Met Gala, NYFW).

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS