Όταν μιλάμε για τις σωστές επενδύσεις που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη ζωή, το δέρμα σου είναι σίγουρα κάτι για το οποίο αξίζει να ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Άλλωστε η επιδερμίδα μας και το σώμα μας είναι αυτό με το οποίο καλούμαστε να περάσουμε ολόκληρο τον χρόνο μας σε αυτή τη γη. Οπότε καλά θα κάνουμε να τα φροντίζουμε και να τα αγαπάμε. 

«Όσα περισσότερα κάνεις για το δέρμα σου όταν είσαι νέα τόσο πιο φρέσκο και δροσερό θα φαίνεται καθώς θα μεγαλώνεις,» λέει μία πολύτιμη συμβουλή των απανταχού beauty editors, και όσο κι αν θα θέλαμε να ξοδέψουμε σοβαρά ποσά για τα καλύτερα καλλυντικά προϊόνα της αγοράς, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλες έναν προϋπολογισμό που μπορεί να καλύψει μία ενυδατική κρέμα των 100 ευρώ σε διμηνιαία βάση.

Ευτυχώς για εμάς, λοιπόν, που υπάρχουν εκεί έξω πολύτιμες εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, σύμφωνα με τις οποίες δεν χρειάζεται πάντα να ξοδέψεις μία περιουσία για να αποκτήσεις ένα εξαιρετικό προϊόν ομορφιάς που θα κάνει την διαφορά στην επιδερμίδα σου. 

Το Bliss's Hydration Salvation είναι σίγουρα μία από αυτές τις φωτεινές εξαιρέσεις, ένα λάδι για όλες τις χρήσεις (τόσο για το πρόσωπο όσο για τα μαλλιά και το σώμα) το οποίο κοστίζει μόλις 20 ευρώ (22 δολάρια) και είναι 100% φυτικό. Έχοντας σαν βάση το λάδι καμέλιας το συγκεκριμένο προϊόν είναι πολυ απορροφήσιμο, ενώ χαρίζει λάμψη στο δέρμα και μειώνει τις πιθανότητες ερεθισμών. 

Ειδικά όταν μιλάμε για ένα λάδι ομορφιάς το μυαλό μας πηγαίνει δικαιολογημένα σε ταμπελάκια με αρκετά πιο τσιμπημένες τιμές από αυτή, με τη μόνο διαφορά ότι το  Bliss's Hydration Salvation διαθέτει όλα τα προτερήματα ενός πολυτελούς προϊόντος χωρίς το υπερβολικό κόστος. Ο τέλειος συνδυασμός, με άλλα λόγια. 

Δες το εδώ 

bliss Hydration Salvation Camellia Facial Oil $22.00

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.  

TAGS