Το δέρμα που κατοικούμε είναι το «σπίτι» μας -όσο το φροντίζουμε και το προστατεύουμε, τόσο μεγαλύτερη ανταπόδοση θα έχουμε. Όσο πιο γλυκιά είναι η επαφή με τα προϊόντα αποτρίχωσης τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια θα έχει το αποτέλεσμα. Κι εκτός από άρτια εικόνα θα μιλάμε και για μια υγιή εικόνα.Οι ταινίες προσώπου και σώματος Strep αγγίζουν το δέρμα με ευγένεια και σεβασμό, σα να αγγίζουν κάτι ιερό.

Η αποτρίχωση έχει το εξής εφέ: όσο «άχαρο» είναι το πρώτο μέρος, τόσο ευχάριστο και ποθητό είναι το δεύτερο, όταν πια απαλλαγμένες από τις περιττές «τρίχες» μπορούμε να ασχοληθούμε με τα σοβαρά της ζωής.

5 tips που θα κάνουν τη ζωή σου (και την αποτρίχωσή σου) πιο εύκολη:

1. Αποφάσισε να κάνεις αποτρίχωση μια μέρα που θα είσαι χαλαρή. Ποτέ το άγχος δεν ήταν καλός σύμβουλος, ειδικά όταν χρειάζεται συγκέντρωση και διάθεση να εστιάσεις στη λεπτομέρεια.  

2. Βάλε μουσική και «διασκέδασε τις εντυπώσεις» που δημιουργεί η αποτρίχωση.

3. Φτιάξε ένα ωραίο κοκτέιλ χυμών να συνοδεύσεις την ιεροτελεστία της απομάκρυνσης της τρίχας. 

4. Φρόντισε να κάνεις αποτρίχωση μια δροσερή ώρα της ημέρας ώστε να μην έχεις να χειριστείς και τις υψηλές θερμοκρασίες. 

5. Δώσε σημασία στο να έχεις ένα πολύ καλό αποτριχωτικό προϊόν. Θα αποφύγεις τον πόνο και τον έξτρα κόπο.  

Ταινίες προσώπου, σώματος και κρέμα Crystal, όπως λέμε «crystal clear». Η διάφανη καθαριότητα είναι εδώ

Γρήγορα και εύκολα. Χωρίς πόνο. Χωρίς κόπο. Σα να μας αγγίζει κάποιος που ταυτόχρονα μας προστατεύει. Κάποιος που θέλει να δει από εμάς την πιο «απαλή» μας εκδοχή. Η φόρμουλα με λάδι καμέλιας και vitamin E ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη βελούδινη και λεία για εβδομάδες. Το πιο ωραίο όμως είναι το εξής: Με την συχνή χρήση των ταινιών η τρίχα γίνεται πιο αδύναμη και σταδιακά εξαφανίζεται. Δε μοιάζει με ένα μικρό θαύμα του beauty;

Σειρά Argan Oil, με τις μαγικές ιδιότητες του Αργανέλαιου, γνωστό από την αρχαιότητα. Μέχρι να πεις Strep η τρίχα έχει εξαφανιστεί

Τι σχέση μπορεί να έχει το νότιο Μαρόκο με την καλογυαλισμένη, φιλόδοξη γάμπα μας; Συναντιούνται στη σειρά Argan Oil τoυ Strep. Το αργανέλαιο, το βασικό συστατικό της σειράς, γνωστό από την αρχαιότητα για τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες, προέρχεται από ένα δένδρο του νότιου Μαρόκου και λάτρευε ανέκαθεν τα καλλυντικά. Η λέξη «βελούδο» συνοδεύει το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με τη σειρά Argan Oil, ενώ ακολουθεί η λέξη «μετάξι».

Η σειρά Sugaring έχει το πιο «ζαχαρένιο» αποτέλεσμα. Γλυκό σαν μέλι και απαλό σαν χάδι

Sugaring, δηλαδή «ζαχαρώνοντας». Γνωστή από την αρχαιότητα για τα ευεργετικά της αποτελέσματα, δημοφιλής στις Αραβικές χώρες και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διασωθεί αποτελούσε την εφαρμογή μίας φυσικής αλοιφής με βάση την ζάχαρη και άλλα φυσικά συστατικά, η οποία εμπόδιζε, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της ζάχαρης, την ανάπτυξη των βακτηριδίων στα ζεστά κλίματα. Σήμερα, η ανατολίτικη μορφή αποτρίχωσης γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στον δυτικό κόσμο του beauty.

TAGS