Όταν πέρασα τα τριάντα, η επιδερμίδα μου άρχισε να αλλάζει. Λεπτές γραμμές έκαναν την εμφάνισή τους και έγινε πιο ευαίσθητη σε περιβαλλοντικές επιθέσεις που δεν την επηρέαζαν στο παρελθόν. Το όνειρο της «αιώνιας» ομορφιάς και του πώς τελικά θα καταφέρουμε να παρατείνουμε τη νεότητα και το χρόνο άρχισε να με απασχολεί πιο έντονα και η ανάγκη και το ζητούμενο της αντιγήρανσης ήταν πλέον εδώ. Έτσι, καθώς τα πρώτα σημάδια ήταν πλέον απτά, ξεκίνησα να αναθεωρώ τη ρουτίνα ομορφιάς μου, η οποία σταδιακά έγινε πιο συνειδητοποιημένη και στοχευμένη.

Και πάλι όμως, κάτι έλειπε. Οι λύσεις που πρότεινε η κοσμητολογία δεν ήταν αρκετά δραστικές. Μέχρι που έκανα μια πολύτιμη ανακάλυψη, τη νέα τάση στον κόσμο της ομορφιάς: τη βιομιμητική τεχνολογία.

Οι λύσεις που πρότεινε η κοσμητολογία δεν ήταν αρκετά δραστικές. Μέχρι που έκανα μια πολύτιμη ανακάλυψη, τη νέα τάση στον κόσμο της ομορφιάς: τη βιομιμητική τεχνολογία.

Το μέλλον είναι εδώ

Βιομιμητισμός, μια τεχνολογία που και το όνομά της ακόμα υποδηλώνει τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί. Γιατί αυτό ακριβώς κάνει: μιμείται τις φυσικές διεργασίες του δέρματος, βοηθώντας στην κυτταρική ανανέωση, στην επανόρθωση των προβλημάτων και την ανάπλαση σε βάθος. Τα ενεργά συστατικά της είναι βιοσυμβατά, δηλαδή δραστικά και ταυτόχρονα φιλικά προς τον οργανισμό. Μια τεχνολογία με όραμα να φέρει τη «χρυσή τομή» μεταξύ της φύσης και της επιστήμης

Η βιομιμητική τεχνολογία δρα με τρεις τρόπους:

-Προστατεύει την ελαστικότητα και τη νεανική όψη του προσώπου μου, μέσα από την αναπλήρωση των βασικών δομικών στοιχείων του (υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες).

-Θρέφει την επιδερμίδα και παράλληλα την προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες, επιστρατεύοντας ενεργά στοιχεία βοτάνων τα οποία αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν τις λειτουργίες της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος.

-Προλαμβάνει τη γήρανση και την εμφάνιση δυσχρωμιών, καθώς ενεργοποιεί εκ νέου την κυτταρική ανανέωση.

Βιομιμητισμός, μια τεχνολογία που και το όνομά της ακόμα υποδηλώνει τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί. Γιατί αυτό ακριβώς κάνει: μιμείται τις φυσικές διεργασίες του δέρματος

Από τότε που η βιομιμητική τεχνολογία μπήκε στη ζωή μου, λειτούργησε σχεδόν σαν ένα μη παρεμβατικό λίφτινγκ. Όλοι άρχισαν να με ρωτούν τι είχα κάνει στο πρόσωπό μου, το οποίο έδειχνε πιο λαμπερό, αναζωογονημένο, υγιές και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. 

Τα προϊόντα που μεταμόρφωσαν την όψη μου

Η βιομιμητική τεχνολογία είναι ενσωματωμένη στις σειρές καλλυντικών του γαλλικού brand SOSKIN, αποτέλεσμα 25 χρόνων επιστημονικής εμπειρίας. Προσωπικά, καθώς πλέον βρίσκομαι στο ηλικιακό κατώφλι των σαράντα, πόνταρα στις σειρές Αντιγήρανση (Α+, Age Performance) και Αποκατάσταση (R+, Restorative). Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα τους που κάλυψαν απόλυτα τις ανάγκες της επιδερμίδας μου.

Αντιγήρανση

-Η περιοχή των ματιών ήταν σαν να είχα κοιμηθεί δέκα ώρες σερί μετά την εφαρμογή του αντιγηραντικού ορού Eye Care Serum.

κρέμα σύσφιξης με ανορθωτική δράση Densifying Cream εξομαλύνει τις βαθιές ρυτίδες, και είναι ιδανική για μεγαλύτερες ηλικίες.

-Το beauty sleep έπαψε να είναι μια φράση κλισέ από τότε που δοκίμασα την κρέμα νύκτας Glyco-C Pigment Wrinkle Corrective Care που, κάνοντας ήπια δερμοαπόξεση, μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και τις ατέλειες της επιδερμίδας (όπως πρόωρες κηλίδες γήρανσης).

Σειρά Αντιγήρανση [A+] της SOSKIN (από αριστερά): Eye Care Serum, Densifying Cream, Glyco-C Pigment Wrinkle Corrective Care.

Αποκατάσταση 

-Αφού δοκίμασα τον ορό ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ Hydrawear Serum, οι γραμμές στο πρόσωπό μου άρχισαν να εξομαλύνονται.

-Μέχρι πρόσφατα δυσκολευόμουν να βρω μια ενυδατική κρέμα προσώπου που δε θα βάραινε τη μεικτή επιδερμίδα μου αλλά θα της χάριζε πραγματική ενυδάτωση. Αυτό το πρόβλημα έγινε παρελθόν χάρη στην Hydrawear Gel Cream.

-Οι ερεθισμοί στο πρόσωπό μου υποχώρησαν όταν δοκίμασα την κρέμα CICAPLEX®.

Σειρά Αποκατάσταση [R+] της SOSKIN (από αριστερά): Hydrawear Serum, Hydrawear Gel Creme, CICAPLEX®.

 

Καθώς πλησίαζα τα σαράντα, συνειδητοποίησα πιο έντονα από ποτέ ότι τα προϊόντα που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια όχι απλώς δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αποτελούν επένδυση ανεκτίμητης αξίας.

Καθώς πλησίαζα τα σαράντα, συνειδητοποίησα πιο έντονα από ποτέ ότι τα προϊόντα που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια όχι απλώς δεν είναι πολυτέλεια αλλά αποτελούν επένδυση ανεκτίμητης αξίας.

Έτσι, πλέον αντικρίζω χωρίς φόβο το πέρασμα του χρόνου. Απολαμβάνω τα δώρα του ενώ ταυτόχρονα ξέρω ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προστατεύω την υγεία μου, η οποία αντικατοπτρίζεται πιστά και στο πρόσωπό μου.

Info
Όλα τα προϊόντα SOSKIN διατίθενται στα φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίεςwww.soskin.grFacebookInstagram

 

κεντρική φωτό: x ) / Unsplash

 

TAGS