Αν υπάρχει ένα πράγμα που ευχόμαστε για τα μαλλιά μας το 2021 είναι να αφήσουμε για πάντα πίσω μας τα αυτοσχέδια κουρέματα στο σπίτι και τις απόπειρες να συντηρήσουμε τις ανταύγειες μας χωρίς κομμωτήριο. Γιατί ό,τι κι αν λέμε κι όσο καλά κι αν τα καταφέρνουν μερικές από εμάς, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το χέρι ενός επαγγελματία, εκείνη την ευχάριστη στιγμή που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και βλέπεις τη νέα σου απόχρωση να λάμπει και το χτένισμα σου να δείχνει πιο αψεγάδιαστο από ποτέ. 

Σε αυτό το πλαίσιο ρίχνουμε ήδη κλεφτές ματιές στις τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά μας μέσα στην χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Μία από αυτές φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει πάνω απ'όλες και περισσότερο απ' όλες όχι μόνο γιατί μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά πρακτική, αλλά κυρίως γιατί είναι ζεστή και γλυκιά με έναν τρόπο που μαλακώνει όλη τη διάθεση μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στο εξωτερικό αποκαλούν το συγκεκριμένο τρεντ «money piece» γιατί πρόκειται στην ουσία για μία λωρίδα ζεστού καστανόξανθου χρώματος, γλυκό σαν σοκολάτα, στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών μας, μία τεχνική που απαιτεί μικρή συντήρηση,αλλά παράλληλα χαρίζει μία νότα φρεσκάδας και αλλαγής στο λουκ.

Στην πραγματικότητα αυτού του τύπου οι ανταύγειες είναι βγαμένες από τα μακρινά, αλλά αγαπημένα 90's  και μας θυμίζουν δημοφιλή γυναικεία γκρουπ όπως οι Spice Girls. Πάντως, στην αυγή του 2021, γνωστές celebrities όπως η Beyonce, η Βella Hadid και η Dua Lipa έχουν ήδη επενδύσει πάνω τους, ανοίγοντας τον δρόμο και για τις υπόλοιπες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Μερικά προϊόντα για να κρατήσεις το χρώμα των μαλλιών σου ζωντανό δίχως συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο:

Δες το εδώ

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo ( £24) £16

Δες το εδώ

Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme ( £36) £25

Δες το εδώ

L’Oréal Paris Magic Retouch Temporary Instant Root Concealer Spray (£9)

Δες το εδώ

Color Wow Root Cover Up (£29)

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS