ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Anthelios La Roche-Posay: Μήπως η υψηλή αντηλιακή προστασία μπορεί να παρατείνει το μαύρισμα;

Μια καλλυντική σειρά με σπουδαία αντηλιακή προστασία και πλούσια ενυδάτωση για το σώμα. Στην καρδία του καλοκαιριού ξέρεις τι να «φορέσεις» κάτω από τον ήλιο.

Anthelios La Roche-Posay: Μήπως η υψηλή αντηλιακή προστασία μπορεί να παρατείνει το μαύρισμα;

Συνήθως τα αντηλιακά λάδια έχουν πολύ χαμηλό δείκτη προστασίας και αντί για αντηλιακή προστασία προτιμούνται περισσότερο για μαύρισμα. Όμως δεν είναι όλα τα λάδια ίδια. Για τη χαμηλή προστασία τους ευθύνεται κυρίως ο δείκτης SPF και όχι η υφή λαδιού. H La Roche-Posay με την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS και τη τεχνογνωσία πολλών ετών για τη προστασία του δέρματος από τον ήλιο, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια εντελώς ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, το λάδι προστασίας ΑΝΤΗΕLIOS HUILE SPF 50+ και SPF 30. Με την υφή λαδιού του HUILE ANTHELIOS μπορούμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια, διατηρώντας ταυτόχρονα φρέσκο και λαμπερό το μαύρισμά μας, ενώ με τη σειρά POSTHELIOS για μετά τον ήλιο, μπορούμε να θρέψουμε και να ενυδατώσουμε το δέρμα μας, ώστε να το διατηρήσουμε λαμπερό και να παρατείνουμε το μαύρισμα μας ακόμα περισσότερο.

Οι συνθέσεις των προϊόντων ANTHELIOS για το σώμα -τόσο για την αντηλιακή προστασία όσο και για τη φροντίδα του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο- είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένες για το ευαίσθητο, ακόμα και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Σχεδιασμένες κάτω από ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία με καινοτόμες υφές καλύπτοντας τις υψηλές απαιτήσεις των γυναικών σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αντηλιακή προστασία για το σώμα:

Anthelios La Roche-Posay: Μήπως η υψηλή αντηλιακή προστασία μπορεί να παρατείνει το μαύρισμα;

ANTHELIOS HUILE ΝUTRITIVE SPF30, SPF50+

Αόρατο λάδι προστασίας και θρέψης για άνεση

Το ANTHELIOS Huile Nutritive SPF30 συνδυάζει την απολαυστική υφή λαδιού με την υψηλή προστασία, ενώ παράλληλα θρέφει το δέρμα με αποτέλεσμα να διατηρείται το μαύρισμα για περισσότερο χρόνο. Προστατεύει τόσο από την UVA όσο και την UVB ακτινοβολία. H υφή λαδιού περιέχει συνδυασμό ελαίων για θρέψη και αίσθηση άνεσης στο δέρμα με περιεκτικότητα 2/3 θρεπτικά έλαια και 1/3 από ξηρά έλαια, ώστε να δίνει ένα αόρατο αποτέλεσμα που δεν είναι λιπαρό και δεν κολλάει. Έχει διακριτικό άρωμα καλοκαιριού, είναι υποαλλεργικό, φωτοσταθερό, ανθεκτικό στο νερό και δεν περιέχει paraben.

(Διατίθεται σε 200ml, μπουκάλι με αντλία και σε SPF 30/με δείκτη προστασίας από τις UVA PPD 15 και SPF 50+/με δείκτη προστασίας από τις UVA PPD35).

Εντατική φροντίδα μετά την έκθεση στον ήλιο:

POSTHELIOS

Περιποίηση για μετά τον ήλιο

Η σωστή περιποίηση μετά την έκθεσή στον ήλιο είναι εξίσου σημαντική και η κίνηση αυτή μπορεί να παρατείνει το μαύρισμα για ακόμα περισσότερο χρόνο. Προβλήματα όπως η αφυδάτωση και οι κοκκινίλες εμφανίζονται πολύ συχνά μετά την έκθεση στον ήλιο και τότε είναι η στιγμή που το δέρμα έχει ανάγκη από πλούσια και εντατική ενυδάτωση.

Η φροντίδα POSTHELIOS προσφέρει εντατική περιποίηση στο δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο. Έχει διακριτικό άρωμα και σύνθεση εμπλουτισμένη με λιπίδια και καταπραϋντικούς παράγοντες που θρέφουν, ενυδατώνουν σε βάθος και αναδομούν την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Με δροσερή υφή gel, εφαρμόζεται εύκολα. Μπορεί να φορεθεί στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο, δεν περιέχει paraben.

(Διατίθεται σε συσκευασία 200 & 400 ml με αντλία).

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.