ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανόρθωση, σύσφιξη, τελειοποίηση: Το νέο προϊόν-αριστούργημα για ένα τέλειο βλέμμα

Ανόρθωση, σύσφιξη, τελειοποίηση: Το νέο προϊόν-αριστούργημα για ένα τέλειο βλέμμα

Όταν εστιάζουμε σε κάτι, το κοιτάζουμε επίμονα. Η λέξη ‘βλέμμα’ προκαλεί την ένταση, το πάθος, την τάση για όνειρα. Συναντάται συχνά σε ιδιωματισμούς της αγγλικής γλώσσας – ‘κοιτάζει με έντονη επιθυμία’, ‘βλέπει στην ψυχή του άλλου’, ‘συναντά το βλέμμα του άλλου’ – αλλά ποια είναι η έννοια αυτής της λέξης, τόσο βαρυσήμαντης σε ποιητικούς συνειρμούς;

Είναι αυτό το ερώτημα, η τόσο συναισθηματικά, έντονη, αντιπροσωπευτική ποιότητα του βλέμματος που η La Prairie εξερευνά με το τελετουργικό της για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου.

Ανόρθωση, σύσφιξη, τελειοποίηση: Το νέο προϊόν-αριστούργημα για ένα τέλειο βλέμμα
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ : SKIN CAVIAR EYE LIFT

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ : SKIN CAVIAR EYE LIFT

Στη La Prairie, τα όρια της καινοτομίας πάντα ωθούνται, η δύναμη της επιστήμης του χαβιαριού βελτιώνεται συνεχώς και τα νέα πεδία των δυνατοτήτων της διαρκώς διερευνώνται. Με μια έγχυση Caviar Premier, τα μάτια γίνονται το επίκεντρο της ελβετικής επιστήμης της La Prairie.

Η δράση του χαβιαριού οφείλεται στον πλούτο των συστατικών του. Η διαδικασία με την οποία συλλέγεται το εκχύλισμα χαβιαριού της La Prairie αιχμαλωτίζει πολλά από τα βασικά θρεπτικά συστατικά του χαβιαριού, μερικά από τα οποία παρέμεναν αόριστα - μέχρι σήμερα. Η πρωτοποριακή επιστήμη από χαβιάρι της La Prairie ενισχύει το φυσικό εκχύλισμα χαβιαριού, μεγιστοποιώντας τα όρια της απόδοσης για να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του χαβιαριού. Το Caviar Premier είναι το ισχυρό αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής καινοτομίας, σχεδιασμένο ως ένα μιμητικό αποτύπωμα της χημικής σύνθεσης του φυσικού χαβιαριού - ένα ορόσημο στην έρευνα χαβιαριού.

Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται σε εξελιγμένη βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά.

Η La Prairie παρουσίασε το 2019 το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται σε εξελιγμένη βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμους αλγόριθμους ειδικά σχεδιασμένους για τη μελέτη του Skin Caviar Eye Lift, οι επιστήμονες της La Prairie διαπίστωσαν ότι με συχνή χρήση, και με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, ενώ το περίγραμμα τους, έως και την περιοχή των φρυδιών, εμφανίζεται ανανεωμένο. Τα άνω βλέφαρα φαίνονται πιο σφριγηλά, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας εμφανίζονται αισθητά μειωμένες. Αλλά και τα κάτω βλέφαρα εμφανίζονται πιο λεία, ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα φαίνονται εμφανώς μειωμένα. Με την καθημερινή χρήση, όλη η περιοχή γύρω από τα ματιά δείχνει τονωμένη, ανανεωμένη και σφριγηλή.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: SKIN CAVIAR LUXE EYE CREAM

Επαναπροσδιορισμένη με το Caviar Premier το 2018, η Skin Caviar Luxe Eye Cream είναι η επιτομή της επιστήμης και της απόλαυσης για την περιοχή των ματιών. Τα αξιοσημείωτα οφέλη του Caviar Premier συμπληρώνονται από το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie. Αυτή η προηγμένη φόρμουλα/σύνθεση βοηθά στον εντοπισμό των σημαδιών γήρανσης στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου: απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ξηρότητα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Αυτή η πλούσια κρέμα διεισδύει γρήγορα, αφήνοντας το ευαίσθητο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών να φαίνεται εξαιρετικά απαλό και πιο σφριγηλό.

Η δυνατότητα του χαβιαριού για πλήρη ανόρθωση αξιοποιείται για πρώτη φορά με το Skin Caviar Eye Lift για να αναζωογονήσει, να τονώσει και να ανανεώσει το βλέμμα ενώ η Skin Caviar Luxe Eye Cream παρουσιάζει μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σφριγηλότητα..

Η δράση του χαβιαριού οφείλεται στον πλούτο των συστατικών του. Η διαδικασία με την οποία συλλέγεται το εκχύλισμα χαβιαριού της La Prairie αιχμαλωτίζει πολλά από τα βασικά θρεπτικά συστατικά του χαβιαριού

SKIN CAVIAR PERFECT CONCEALER: Η ΕΦΗΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ

Το 2020, η La Prairie αξιοποίησε την τεχνογνωσία της πάνω στο χαβιάρι για να δημιουργήσει το Skin Caviar Perfect Concealer. Αυτό το ελαφρύ, κρεμώδες υγρό κονσίλερ ανταποκρίνεται στην επιθυμία για τελειότητα, παρέχοντας άμεση βελτίωση και διαρκή οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας - για τέλειο βλέμμα.

Μια υπέροχη μίξη της επιστήμης του χαβιαριού και της τέχνης των χρωμάτων, το Skin Caviar Perfect Concealer εγχέεται με Caviar Water που αιχμαλωτίζει τα πιο αγνά συστατικά του χαβιαριού. Συνδυάζεται με το εκχύλισμα χαβιαριού, γνωστό για τις ιδιότητες σύσφιξης και ανόρθωσης. Η φόρμουλα ενισχύεται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie.

Αυτά τα ισχυρά συστατικά συνδυάζονται με ένα προηγμένο μείγμα χρωστικών με μακρά διάρκεια σε ένα κονσίλερ με ανάλαφρη υφή για τέλειο αποτέλεσμα στην στιγμή και με διάρκεια.

ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η καινοτομία που προσδιορίζει το Skin Caviar Eye Lift δεν περιορίζεται στην καινοτομία της φόρμουλας του. Εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του Skin Caviar Liquid Lift και των ορατών περλών χαβιαριού, αυτή η νέα περιποίηση για την περιοχή των ματιών, αποτίει φόρο τιμής στην αποτελεσματική δύναμη των χρυσών περλών της La Prairie. Με μια πίεση της αντλίας ενεργοποίησης, οι δύο συνθέσεις που περιλαμβάνονται στη συσκευασία ενώνονται – η μια των περλών χαβιαριού, και η δεύτερη το καινοτόμο ροζ- τουρμαλίνης γαλάκτωμα, η κάθε μια σύνθεση είναι τοποθετημένη σε ξεχωριστό θάλαμο για να διατηρήσουν την καθαρότητά τους αναλλοίωτη. Ο μηχανισμός ένωσης των συνθέσεων αποτελεί αναγνωρισμένη πατέντα της La Prairie. Το αποτέλεσμα είναι ένας απολαυστικός ορός που απλώνεται στο δέρμα με ένα αναζωογονητικό άγγιγμα και χαρίζει μια άμεση αίσθηση σύσφιξης.

Δημιουργημένο με τους κώδικες της Συλλογής Skin Caviar, το εικονικό βάζο σε χρώμα μπλε κοβαλτίου της Skin Caviar Luxe Eye Cream θυμίζει τις μινιμαλιστικές γραμμές του μοντέρνου αρχιτεκτονικού κινήματος. Η Skin Caviar Luxe Eye Cream βρίσκεται στο δικό της κομψό ασημένιο βάζο. Συνοδεύεται από μια κομψή σπάτουλα που επιτρέπει τη συλλογή της σωστής ποσότητας κρέμας από το βάζο της χωρίς να απειλείται η καθαρότητα της. Η κρέμα απλώνεται στο δέρμα προσφέροντας μια μεταξένια αίσθηση άνεσης.

Το Skin Caviar Eye Lift, η Skin Caviar Luxe Eye Cream και το Skin Caviar Perfect Concealer συνδυάζουν την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

Η μινιμαλιστική συσκευασία του Skin Caviar Perfect Concealer σε χρώμα μπλε κοβαλτίου περιλαμβάνει ένα μεταλλικό άκρο που βοηθά, μέσω ενός απαλού μασάζ, στη μείωση της εμφάνισης του οιδήματος κάτω από τα μάτια, ενώ ένας καινοτόμος δακτύλιος απελευθερώνει την τέλεια/απαραίτητη ποσότητα. Το ενσωματωμένο στρογγυλό πινέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει όλες τις γωνίες και την περιοχή γύρω από τα μάτια προσφέροντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Το Skin Caviar Eye Lift, η Skin Caviar Luxe Eye Cream και το Skin Caviar Perfect Concealer συνδυάζουν την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΒΛΕΜΜΑ

ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΒΛΕΜΜΑ

Το τελετουργικό της Skin Caviar για την περιοχή των ματιών είναι η απόλυτη απόλαυση βοηθώντας στη βελτίωση της εμφάνισης της ελαστικότητας και της χροιάς.

Ξεκινά με ένα απόλυτα καθαρό δέρμα. Πατώντας απαλά την αντλία του Skin Caviar Eye Lift ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάμειξης και απελευθερώνεται μια δόση. Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του οφθαλμού, η μεταξένια φόρμουλα απλώνεται διαδοχικά κατά μήκος του κάτω βλέφαρου έως την εξωτερική γωνία. Καθώς η επάλειψη με απαλά χτυπήματα συνεχίζεται κατά μήκος του περιγράμματος του ματιού προκαλεί μια ευχάριστη αίσθηση ανόρθωσης προσθέτοντας μια στιγμή απόλαυσης στο τελετουργικό της πρωινής ή της βραδινής σας περιποίησης.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται την Skin Caviar Luxe Eye Cream. Με τη ασημένια σπάτουλα, παίρνεται μια μικρή ποσότητα της πλούσιας κρέμας και την απλώνεται απαλά στην άκρη του δακτύλου σας. Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του οφθαλμού, η μεταξένια φόρμουλα απλώνεται διαδοχικά κατά μήκος του κάτω βλέφαρου έως την εξωτερική γωνία και στη συνέχεια προς τα πάνω κατά μήκος του άνω βλεφάρου από την εξωτερική προς την εσωτερική γωνία. Καθώς η επάλειψη με απαλά αγγίγματα κατά μήκος του περιγράμματος του ματιού συνεχίζεται μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί πλήρως, η περιοχή των ματιών μένει με μια αίσθηση ευχάριστη και αφυπνισμένη.

Η τέλεια ένωση κονσίλερ και θεραπείας ματιών, το Skin Caviar Perfect Concealer ολοκληρώνει την τελετουργία ματιών Skin Caviar, αφήνοντας την περιοχή των ματιών λεία και φωτεινή. Αναμειγνύεται με την επιδερμίδα άψογα για να δώσει στα μάτια μια φωτεινή, φρέσκια εμφάνιση.

Φωτό: Valerie Elash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2022

Τα ανοιξιάτικα μανικιούρ που έχουν την έγκριση των Παριζιάνων φέτος

Πώς να πάρετε λίγη από τη φινέτσα τους ένα μανικιούρ τη φορά.

18 Μαϊ 2022

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι έμπνευση για να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός ανανέωσε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της χωρίς να τα ταλαιπωρήσει καθόλου.

Περισσότερα από

Ομορφιά

17 Μαϊ 2022
17 Μαϊ 2022

Sunkissed Glow: το μικρό μυστικό για να αποκτήσεις ένα διακριτικό μαύρισμα

Απόκτησε εύκολα και γρήγορα μια ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο αλά JLo.

17 Μαϊ 2022

Μαρία Ναυπλιώτου: Το αγαπημένο της εξωτικό άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Αλλά και ένα μικρό μυστικό για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί πολύ περισσότερο.

17 Μαϊ 2022

Glass skin: Αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε 5 βήματα

Τα μυστικά των Κορεάτισσων για επιδερμίδα επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, που θα μπορούσε να είναι φτιαγμένη από γυαλί.

13 Μαϊ 2022

#IamOriginalGreekTeam | Δείξε και νιώσε πιο όμορφη με cruelty-free προϊόντα ομορφιάς

Οι συμμετέχοντες στο νέο challenge εκφράζουν την αγάπη τους για τους τετράποδους φίλους μας.

13 Μαϊ 2022

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε την πιο κολακευτική καστανή απόχρωση μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν την εκπνοή της άνοιξης.

12 Μαϊ 2022

Clean Makeup | Η δημοφιλής τάση μακιγιάζ είναι η all time classic αγαπημένη των royals

Oι Kate Middleton, Meghan Markle και Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας αγαπούσαν ανέκαθεν το φυσικό, διακριτικό μακιγιάζ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends φέτος.

11 Μαϊ 2022

5 συνήθειες που προκαλούν φθορά στις βλεφαρίδες σου

Αν αναρωτιέσαι συχνά "γιατί πέφτουν οι βλεφαρίδες μου", μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις στις συνήθειές σου.

09 Μαϊ 2022

Sarah Jessica Parker:Η μόνη σκιά ματιών που φορά εδώ και 10 χρόνια

Η celebrity favourite σκιά που κρύβεται πίσω από το signature smokey eye look της.

06 Μαϊ 2022

Το Beauty Stars Fest επιστρέφει άκρως ανανεωμένο αναδεικνύοντας τα νέα πρόσωπα της ομορφιάς τώρα

Με motto "The new faces of beauty", το μεγαλύτερο beauty festival στην Ελλάδα επιστρέφει για τρίτη χρονιά με τέσσερις νέους ambassadors, που αποδεικνύουν ότι η ομορφ