Με το πέρασμα των χρόνων τα μαλλιά γίνονται πιο θαμπά και χάνουν την πυκνότητά τους. Το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι ένα κούρεμα που θα προσθέσει όγκο, ζωντάνια, φρεσκάδα, όχι μόνο στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και στο πρόσωπό μας. Σε κάθε γυναίκα, φυσικά, ταιριάζει διαφορετική γραμμή, όμως ένας γενικός κανόνας λέει ότι τα πολύ μακριά μαλλιά επιμηκύνουν το πρόσωπο και τονίζουν τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης.

Ευτυχώς το καλοκαίρι προσφέρεται για κοντά κουρέματα, που επιπλέον είναι δροσερά. Ανάμεσα σε αυτά που λειτουργούν σαν φυσικό λίφτινγκ είναι το κοντό καρέ με φιλάρισμα.

Εναλλακτικά, μπορείς να ποντάρεις σε ένα διαχρονικά ροκ shag (φιλαριστό με αφέλειες), κατά προτίμηση με μακριές αφέλειες μέχρι το ύψος των φρυδιών. Το μόνο μειονέκτημα με τις τελευταίες; Χρειάζονται συστηματική ανανέωση. Όποιο κούρεμα όμως κι αν επιλέξεις, βασική προϋπόθεση για τη νεανική εμφάνιση των μαλλιών σου -και του προσώπου σου- είναι η φροντίδα τους με προϊόντα που διατηρούν την υγεία και τη λάμψη τους.

Δες στο Instagram ιδέες για κουρέματα που χαρίζουν φρεσκάδα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


 

TAGS