Πάντα αναρωτιόμαστε πως γίνεται να βγαίνουμε κάθε φορά από το κομμωτήριο με τα μαλλιά ακριβώς όπως τα θέλουμε και στη θέση που τα θέλουμε και ύστερα από μία ημέρα να κάνουν του …κεφαλιού τους.

Το μυστικό, είναι τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτικής που έχουν δημιουργηθεί για απαιτητική χρήση και έχουν υψηλή απόδοση.

Τα προϊόντα αυτά, που οι κομμωτές φυλάνε ως επτασφράγιστο μυστικό, τα ανακαλύψαμε στην ελληνική εταιρία ΚΥΑΝΑ που εδώ και 13 χρόνια είναι η σύμμαχος των επαγγελματιών του χώρου.

Η τεχνογνωσία είναι αυτό που ξεχωρίζει τα προϊόντα ΚΥΑΝΑ. Εξελίσσονται συνεχώς σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής με σκοπό την πλήρη κάλυψη, τόσο του επαγγελματία κομμωτή, που αναζητά υψηλά standards, όσο και των γυναικών που θέλουν να εκφράσουν μέσα από το χτένισμά τους τις νεότερες τάσσεις της μόδας.

Τα καινοτόμα προϊόντα που δημιουργεί η KΥΑΝΑ για τα μαλλιά, εγκεκριμένα από τους κομμωτές και δοκιμασμένα στα πιο απαιτητικά μαλλιά, ακολουθούν τις παγκόσμιες νέες τάσεις και τεχνικές, και προσφέρουν πάντα όμορφα και υγιή μαλλιά.

Τώρα, η ΚΥΑΝΑ, εκτός από τον κομμωτή, στηρίζει και τη γυναίκα που θέλει επαγγελματικό αποτέλεσμα από την άνεση του σπιτιού της και προσφέρει τα νέα must have προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών και hairstyling, εκτός από επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yourcosmetics.gr.

Δείτε εδώ https://www.facebook.com/KYANA.PROFESSIONAL/ και εδώ https://www.instagram.com/kyana_pro/ όλες τις νέες τάσσεις και διαλέξτε το επόμενο χτένισμά σας με επαγγελματικά προϊόντα ΚΥΑΝΑ.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS