ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το απόλυτο κόκκινο κραγιόν, θα διαλέγαμε αυτό

Το πρώτο κραγιόν με βάση το νερό έχει έντονο χρώμα, βελούδινη υφή και αίσθηση απέραντης φρεσκάδας που λιώνει στα χείλη.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το απόλυτο κόκκινο κραγιόν, θα διαλέγαμε αυτό

Αν η θηλυκότητα συνοψιζόταν σε ένα προϊόν ομορφιάς, αυτό θα ήταν το κόκκινο κραγιόν. Τα κόκκινα χείλη αναβαθμίζουν στη στιγμή ακόμη και το πιο πρόχειρο look, προσδίδουν γοητεία και σέξι δυναμισμό και φωτίζουν το πρόσωπο με μοναδικό τρόπο. Είναι ένα παντοδύναμο όπλο, σε chic συσκευασία.

Αν όμως, έπρεπε να διαλέξουμε το απόλυτο κόκκινο κραγιόν, ανάμεσα στις εκατοντάδες αποχρώσεις και τις υφές, αυτό θα ήταν το Ultra Rouge του οίκου Dior, του οίκου που αποθεώνει τη θηλυκότητα όσο κανένας άλλος.

«Άραγε, τι θέλουν οι γυναίκες από ένα κραγιόν;» αναρωτιέται ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior. «Τα πάντα. Είναι συνηθισμένες σε κραγιόν υψηλής συγκέντρωσης χρωστικών με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει λιγότερη άνεση. Από την άλλη πλευρά, θέλουν ένα ανάλαφρο, διακριτικό χρώμα, που προσφέρει το κραγιόν με μελάνι, αλλά υστερεί σε χρώμα και άνεση».
Ωστόσο, μέχρι σήμερα καμία σύνθεση δεν ικανοποιεί όλες αυτές τις προσδοκίες. Προς τιμήν της λατρείας του στο κόκκινο χρώμα, ο Peter Philips δημιούργησε ένα αυθεντικό κραγιόν για μια νέα γενιά.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το απόλυτο κόκκινο κραγιόν, θα διαλέγαμε αυτό
Dior Ultra Rouge

Υπό την καθοδήγησή του, τα εργαστήρια με εφόδιο την τεχνογνωσία τους δημιούργησαν μια σύνθεση που ανανεώνει τη φιλοσοφία ενός κραγιόν. Το Ultra Rouge είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές επαναστάσεις που ταρακουνούν το κατεστημένο: πρόκειται για το πρώτο κραγιόν με βάση το νερό που εφαρμόζεται σαν ένα εξαιρετικά άνετο μελάνι.
Μια απλή ιδέα πίσω από μια σύνθετη καινοτομία με πολλαπλές ιδιότητες, όπως έντονα χρώματα, φωτεινό ημι-ματ αποτέλεσμα, 12ωρη διάρκεια και υφή πέντε φορές απαλότερη για θαυμάσια αίσθηση και ενυδάτωση.

Πάντα με οδηγό την προηγμένη τεχνολογία, ο Dior προκάλεσε το ερευνητικό του τμήμα να συνδυάσει την επιθυμία για εκθαμβωτικό χρώμα με την ανάγκη για μακράς διάρκειας άνεση.

Αυτό το κραγιόν είναι στην πραγματικότητα ένα στερεό γαλάκτωμα: σταγονίδια νερού, διασκορπισμένα σε ένα πλαίσιο ελαιώδους τζελ, σπάνε και λιώνουν κατά την επαφή με τα χείλη. Η παρουσία του νερού επιτρέπει στην σύνθεση να μεταφέρει ενυδατικά μόρια για διαρκή άνεση και άμεση φρεσκάδα. Το πέπλο του κραγιόν είναι επομένως εξαιρετικά ανάλαφρο.

ο Ultra Rouge προσθέτει μια νέα μαγεία τόσο στην εμπειρία του κραγιόν όσο και στην έκφραση του κόκκινου χρώματος", εξηγεί ο Peter Philips. "Επειδή η σύνθεση λειτουργεί όπως ένα μελάνι που γίνεται τατουάζ στα χείλη και σαν ένα εξαιρετικά ανάλαφρο, έγχρωμο πέπλο, μου επέτρεψε να αναπτύξω νέες, πολύ έντονες και φωτεινές αποχρώσεις, σαν ένας ζωγράφος με νέα παλέτα χρωμάτων."

Για να ενισχύσει αυτές τις αποχρώσεις, το Ultra Rouge κυκλοφορεί σε μια κομψή θήκη υψηλής ραπτικής, κατασκευασμένη από ένα υπερσύγχρονο, υγρό, κόκκινο μέταλλο που συμβολίζει τη γιορτή του χρώματος.

Ultra Rouge σε 4 αποχρώσεις

Αγάπη για το κόκκινο σε 4 αποχρώσεις

Οχυρωμένος με αυτές τις δυνατότητες, ο Peter Philips δημιούργησε μια ωδή στο κόκκινο. Κορεσμένο, ημι-ματ και φωτεινό, έντονο και καθαρό, το Ultra Rouge κυκλοφορεί σε 4 χαρακτηριστικές it αποχρώσεις.

999 Ultra Dior - "Ποτέ δεν μπορείς να είσαι η τέλεια γυναίκα, οπότε απόλαυσέ το". Το κόκκινο, κατ 'εξοχήν, εμβληματικό αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό, απογειώνεται σε αυτή την καθαρή και κομψή, αισθησιακή οικογένεια χρωμάτων.

770 Ultra Love - "Πίστεψε στον εαυτό σου, αν δεν το κάνεις εσύ, ποιός θα το κάνει;" Αυτό το αγαπημένο χρώμα του βατόμουρου είναι ευκολοφόρετο, αλλά παράλληλα έχει έντονο ταμπεραμέντο, δημιουργώντας μια βάση για τριανταφυλλί και μπεζ που αναδεικνύουν το κοραλλί.

851 Ultra Shock - "Είναι καλύτερο να είσαι σοκαριστική, παρά βαρετή". Ένα υψηλής απόδοσης, μεθυστικό μπορντό δημιουργεί έντονες αποχρώσεις, όπως κόκκινο κρασιού και βαθύ καφέ μέχρι γκριζωπό μπεζ και βαθύ μωβ.

777 Ultra Star – “Όλοι μας είμαστε αστέρες, σωστά;" Το χρώμα της παπαρούνας ξεχωρίζει σε μια παλέτα φωτεινών αποχρώσεων, εμπνευσμένες από την ποπ κουλτούρα.

2 ρυθμιζόμενες εντάσεις

Ανάμεσα σε αυτά τα εντυπωσιακά κόκκινα, ξεχωρίζουν 2 συλλεκτικές αποχρώσεις. Αυτές οι δύο ακραίες αποχρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν είτε μόνες, χαρίζοντας ένα χαρακτηριστικό ύφος στην εμφάνιση, είτε ως βάση ή τελική πινελιά για να τροποποιήσετε μια άλλη απόχρωση:

- 111 Ultra Night 47, ένα μαύρο επιτρέπει για να εντείνετε κάθε απόχρωση ή να χαρίσετε ένα καλλιτεχνικό άγγιγμα στα χείλη σας.

- 000 Ultra Light 47, ένα καθαρό λευκό για να εξουδετερώσετε το φυσικό χρώμα των χειλιών ή να απαλύνετε μια άλλη απόχρωση.

*Θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου

Δες τη Μπέλα Χαντίντ, μούσα του οίκου Dior, να το δοκιμάζει σε αυτό το βίντεο:




Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.