Για χάρη της νέας της ταινίας Vox Lux, η Natalie Portman εμφανίστηκε με hair look τελείως διαφορετικό, από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, που τολμάει κάτι τόσο extreme στα μαλλιά της, για χάρη κάποιου πρωταγωνιστικού ρόλου. Ας μη ξεχνάμε, ότι για τις ανάγκες του V for Vendetta, δε δίστασε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι της. Παρόλο που εκείνη η αλλαγή ήταν πολύ τολμηρή, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, χωρίς όμως να σημαίνει ότι την προτιμούμε με ξυρισμένο μαλλί.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Natalie Portman τολμάει κάτι τόσο extreme στα μαλλιά της, για χάρη κάποιου πρωταγωνιστικού ρόλου. Ας μη ξεχνάμε, ότι για τις ανάγκες του V for Vendetta, δε δίστασε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι της.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, η Portman υιοθέτησε ένα πιο edgy λουκ, υποδυόμενη μια τραγουδίστρια, της οποία την καριέρα οι θεατές ακολουθούν από τα 15 της χρόνια. Φορώντας ένα baggy τζιν με πολλά σκισίματα, δερμάτινο μπουφάν, λευκό t-shirt που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της και δερμάτινα αρβιλάκια, σε τίποτα δε μας θυμίζει την οσκαρική ηθοποιό, που ξεχωρίζει για την κομψότητά της. Την πολύ ροκ εμφάνιση συμπληρώνει το νέο της hairstyle και το πολύ έντονο μακιγιάζ.

Παρατηρώντας πολύ προσεκτικά τις φωτογραφίες, η Natalie Portman φαίνεται να μην έχει κουρέψει τα μαλλιά της, αλλά οι hair stylist να της τα έχουν πιάσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνουν κοντά. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν μας αρέσει.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, η Portman υιοθέτησε ένα πιο edgy λουκ, υποδυόμενη μια τραγουδίστρια.

Σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε το λουκ της αγαπημένης Natalie, εμείς θα σας λέγαμε not, εκτός και αν είστε τόσο ροκ, όσο πρέπει για το συγκεκριμένο στυλ.

Δείτε ένα βίντεο από τα γυρίσματα:

 

TAGS