Νοέμβριος σημαίνει ένα πράγμα! Black Friday. To Pharmacy295, το no1 ελληνικό ηλεκτρονικό φαρμακείο, συμμετέχει για δεύτερη φορά στο θεσμό Black Friday.

Ένα ρολόι μετράει αντίστροφα και στις 24/11, θα αποκαλύψει, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ έως 80%, σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. 

Τι είναι το Black Friday;

Ο όρος Black Friday έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία. Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο οι ημέρες με θετικό απολογισμό.

Καθιερώθηκε λοιπόν η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, εξ’ ου και η ονομασία Black Friday. Ο θεσμός αξιοποιείται κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερες χώρες.

Μπείτε στο Pharmacy295, εγγραφείτε στο newsletter και την Παρασκευή 24/11 στις 00:00 θα λάβετε πρώτοι ενημέρωση, στο email σας, για τα προϊόντα που συμμετέχουν στο Black Friday! Παράλληλα μπορείτε να μας ακουλουθείτε στα Social Media και να βλέπετε όλες τις παράλληλες ενέργειες, όπως τα Insta Polls του Pharmacy295 που θα αναδείξουν επιπλέον προϊόντα που θα προστεθούν στο Black Friday.

Facebook Pharmacy 295

TAGS