Υπάρχει λόγος που συνήθως διστάζουμε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή στο κομμωτήριο. Τα μαλλιά είναι κομμάτι της προσωπικότητας, είναι ένα από τα στοιχεία που ορίζουν την εξωτερική εικόνα μας, ενώ αν συνυπολογίσει κανείς και τη δύναμη της συνήθειας, καταλήγει στο ότι μαλλιά ίσον ταυτότητα. 

Δεν έχουν όλες οι αλλαγές την ίδια δύναμη. Δε μένουμε άναυδοι μπροστά σε κάθε νέο λουκ, αλλά μερικά από αυτά είναι σαν να μεταμορφώνουν το άτομο που ξέραμε σε ένα άλλο. 

Αυτό συνέβη και με την Emily Ratajkowski, που το δημόσιο προφίλ της έγκειται στις πόζες με λάγνο βλέμμα, λίγα έως καθόλου ρούχα και μακριά καστανά μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπό της. 

Ώσπου έκανε την αλλαγή. 

Το μοντέλο ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει με κοντό καρέ μαλλι, στυλιζαρισμένο α λα 60s, άψογο eyeliner και μια κόκκινη μπλούζα κλειστή στο λαιμό. Κοινώς, μια άλλη. 

 

 

Αυτό το καρέ δεν έμοιαζε με άλλα που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν- το styling και οι ρετρό αναφορές συνέθεταν μια εικόνα απίστευτα chic (κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από την ίδια), ενώ κάποιοι σχολίασαν ότι θύμιζε την Τζάκι Κέννεντι. 

Τι και αν, στην πραγματικότητα, επρόκειτο απλώς για μια περούκα- μέρος κάποιου μυστικού project που ετοιμάζει το μοντέλο; 

 

 

 

TAGS