Για να είμαστε ειλικρινείς, μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν θα αποφασίζαμε να επενδύσουμε σε μια μπάρα σαπουνιού, όσο πολυτελή υπογραφή κι αν έχει. Το πλύσιμο των χεριών δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια καθημερινή ρουτίνα, για την οποία θα συμβιβαζόμασταν με ένα οποιοδήποτε προϊόν του εμπορίου, αρκεί να μην άφηνε την επιδερμίδα μας ξηρή.

Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο το άρωμα του σαπουνιού τυλίγει ολόκληρη τη μέρα μας. Το πλύσιμο των χεριών έχει γίνει μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, σύμφωνα με τις νέες υγειονομικές οδηγίες, σχεδόν ψυχαναγκαστικά. Και καθώς άλλα προϊόντα ομορφιάς, λόγω της μάσκας και του περιορισμού στο σπίτι, περνούν σε δεύτερη μοίρα, μπορούμε να επενδύσουμε τουλάχιστον σε ένα πιο πολυτελές προϊόν καθαρισμού των χεριών μας. Όπως είναι οι παρακάτω μπάρες, που θα μετατρέψουν το πλύσιμό τους σε εμπειρία spa.

Ευωδιαστές, ενυδατικές και απαλές σαν χάδι, μας δημιουργούν αντιφατικά συναισθήματα, καθώς θέλουμε από τη μία να πλένουμε τα χέρια μας συνέχεια και από την άλλη να τις κάνουμε να κρατήσουν περισσότερο. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, είναι και όμορφες σαν μικρά γλυπτά. Ξεχωριστή η πρόταση της Senteurs d’ Orient, καθώς συνοδεύεται από μια μαρμάρινη βάση, άλλωστε δεν θα της άξιζε λιγότερο κομψό βάθρο. Υπέροχο επίσης το σαπούνι Chanel, προικισμένο με το θρυλικό άρωμα του No5.

Δες πέντε πολυτελείς μπάρες σαπουνιού που μπορείς να αγοράσεις:

Δες την εδώ

Αρωματική μπάρα σαπουνιού Tam Dao, Diptyque, www.libertylondon.com, € 20.70

Δες την εδώ

Σαπούνι Orange Blossom Ma'amoul, Senteurs D' Orient, με μαρμάρινη βάση, www.net-a-porter.com, €78

Δες την εδώ

Αρωματισμένο σαπούνι Vetyver Soap Bar της Byredo, www.atticadps.gr, 31,20 €

Δες την εδώ

Σαπούνι The Bath Soap No5, Chanel, www.chanel.com

Δες την εδώ

Savon Superfin, εμπλουτισμένο με το άρωμα Peruvian Heliotrope, της Buly 1803, σε εικονογραφημένη συσκευασία, www.net-a-porter.com, €35

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS