Ενώ καταρρέουν σιγά σιγά τα όρια ανάμεσα σε παραδοσιακά «γυναικείους» και «αντρικούς» ρόλους, το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στους τομείς της μόδας και της ομορφιάς. Στη μόδα, οι fashion editors δεν διστάζουν πλέον να κάνουν τις δικές τους αγορές από τα αντρικά τμήματα καταστημάτων. Στην ομορφιά, μια από τις νέες λέξεις-κλειδιά είναι το unisex, ακόμα και στον χώρο της αρωματοποιίας.

Έτσι, ακόμα και οι φαν των λουλουδάτων αρωμάτων δεν θα λέγαμε όχι σε κάποια από τις παρακάτω πολυτελείς unisex συνθέσεις, με σανταλόξυλο, κίτρο και άλλες νότες που καταργούν τα αρωματικά σύνορα. Άλλωστε μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα σε ένα και μοναδικό άρωμα, αφού θα μπορούμε να το μοιραζόμαστε ευχαρίστως με το σύντροφό μας.

Ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές επιλογές της αγοράς, το Glossier You, με το βραβείο The Fragrance Foundation Award 2018 και την πιο παράξενη, μάλλον, συσκευασία αρώματος στον κόσμο, με γήινες νότες ίριδος, πικάντικες από ροζ πιπέρι και την υπόσχεση να μυρίζει εντελώς διαφορετικά σε κάθε επιδερμίδα. 

Δες πέντε unisex αρώματα που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Eau de Parfum - Dear Polly, 50ml, Vilhelm Parfumerie, με νότες από περγαμόντο και μαύρο τσάι, www.net-a-porter.com, €147.62

Δες το εδώ

Glossier You, Eau De Parfum By Glossier, www.amazon.com, $111.53

Δες το εδώ

Πευκοβελόνες, σανταλόξυλο και νότες λεμονιού, Gypsy Water Eau de Parfum by Byredo, www.spacenk.com, 100ml, € 127,00 - € 187,00

Δες το εδώ

Private Blend Neroli Portofino Eau De Parfum 50ml, Tom Ford, www.atticadps.gr, 172,00 €

Δες το εδώ

Zara Ebony Wood, 90ml, www.zara.com, 25,95 EUR

Ακολούθησε το womanTOC στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS