ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να επισκεφτείς αυτό το funky κομμωτήριο στο Λονδίνο

Εξάλλου όπως το ίδιο το όνομά του 'Not Another Salon' βροντοφωνάζει, δεν υπάρχει κανένα άλλο σαν και αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να επισκεφτείς αυτό το funky κομμωτήριο στο Λονδίνο

Το κομμωτήριο 'Not Another Salon', που βρίσκεται στη multicultural γειτονιά της Brick Lane του Λονδίνου, δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο στο είδος του. Η μοναδική του διακόσμηση, τα πολύχρωμα ραφάκια στους τοίχους, ο διάχυτος φωτισμός και τα υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών θυμίζουν από μακριά funky candy bar με γλειφιτζούρια και καραμέλες. Έχει προσωπικό 9 πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές παρουσίες και 70 πελάτες την ημέρα. Μάλιστα έχει σχολή, όπου διδάσκει τα πάντα περί κομμωτικής και διοργανώνει σεμινάρια για επίδοξους hairstylists.

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να επισκεφτείς αυτό το funky κομμωτήριο στο Λονδίνο
Έχει προσωπικό 9 πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές παρουσίες και 70 πελάτες την ημέρα.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις δεσποινίδες και κυρίες με φούξια, πορτοκαλί, μωβ, πράσινα και γαλάζια μαλλιά, αλλά δε θα παραξενευτείς καθόλου από το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα, που μπορεί να “παρασυρθείς” και να κάνεις και εσύ την extreme αλλαγή που έβλεπες μόνο στους celebrities, αλλά ποτέ δεν τολμούσες να ζητήσεις στην Ελλάδα.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις δεσποινίδες και κυρίες με φούξια, πορτοκαλί, μωβ, πράσινα και γαλάζια μαλλιά, αλλά δε θα παραξενευτείς καθόλου από το αποτέλεσμα.

Εκτός από τα πολύ εκκεντρικά και πολύχρωμα hairstyles, είναι επίσης διάσημο και για την πολύ έντονη παρουσία του στα social media και συγκεκριμένα στο instagram. Έχει ήδη δημιουργηθεί μία ολόκληρη κοινότητα με πάνω από 220.000 followers. Οι καινούριοι πελάτες που περνούν το κατώφλι, ήδη νιώθουν οικεία με το χώρο και αισθάνονται ότι είναι κομμάτι του.

Δεν είναι ένα απλό hair salon, αλλά μία ολόκληρη ιδέα, όπως πολύ σωστά τονίζει η Sophia Hilton, η ιδιοκτήτριά του.

Η ιδιοκτήτρια Sophia Hilton αναφέρει στο Business Insider ότι δημιούργησε το λογαριασμό στο instagram ένα χρόνο πριν ανοίξει το κομμωτήριο. Με αυτό τον τρόπο, ήθελε να καταλάβει εκ των προτέρων τη διάθεση, την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και οτιδήποτε απασχολούσε τους μελλοντικούς της πελάτες.

Εκτός από τα πολύ εκκεντρικά και πολύχρωμα hairstyles, είναι επίσης διάσημο και για την πολύ έντονη παρουσία του στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Αυτό που επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι η πολιτική του καταστήματος απαγορεύει τα επικριτικά σχόλια. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό τον χώρο. Μάλιστα, αγκαλιάζει τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και δεν ντρέπονται γι' αυτό. Κανένας δεν έρχεται εδώ με διάθεση να κρίνει τον άλλο γι΄αυτό που είναι και γι΄αυτό που επιλέγει να γίνει.

Το κομμωτήριο 'Not Another Salon', που βρίσκεται στη multicultural γειτονιά της Brick Lane του Λονδίνου, δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο στο είδος του.

Εάν λοιπόν βρεθείτε στο Λονδίνο, αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το 'Not Another Salon' για να ρίξετε μια ματιά στο τι συμβαίνει σε αυτό το εκκεντρικό αλλά πολύ ψαγμένο κομμωτήριο. Eξάλλου, δεν είναι ένα απλό hair salon, αλλά μία ολόκληρη ιδέα, όπως πολύ σωστά τονίζει η Sophia Hilton.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.