Το κομμωτήριο 'Not Another Salon', που βρίσκεται στη multicultural γειτονιά της Brick Lane του Λονδίνου, δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο στο είδος του. Η μοναδική του διακόσμηση, τα πολύχρωμα ραφάκια στους τοίχους, ο διάχυτος φωτισμός και τα υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών θυμίζουν από μακριά funky candy bar με γλειφιτζούρια και καραμέλες. Έχει προσωπικό 9 πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές παρουσίες και 70 πελάτες την ημέρα. Μάλιστα έχει σχολή, όπου διδάσκει τα πάντα περί κομμωτικής και διοργανώνει σεμινάρια για επίδοξους hairstylists.

Έχει προσωπικό 9 πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές παρουσίες και 70 πελάτες την ημέρα.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις δεσποινίδες και κυρίες με φούξια, πορτοκαλί, μωβ, πράσινα και γαλάζια μαλλιά, αλλά δε θα παραξενευτείς καθόλου από το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα, που μπορεί να “παρασυρθείς” και να κάνεις και εσύ την extreme αλλαγή που έβλεπες μόνο στους celebrities, αλλά ποτέ δεν τολμούσες να ζητήσεις στην Ελλάδα.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις δεσποινίδες και κυρίες με φούξια, πορτοκαλί, μωβ, πράσινα και γαλάζια μαλλιά, αλλά δε θα παραξενευτείς καθόλου από το αποτέλεσμα.

Εκτός από τα πολύ εκκεντρικά και πολύχρωμα hairstyles, είναι επίσης διάσημο και για την πολύ έντονη παρουσία του στα social media και συγκεκριμένα στο instagram. Έχει ήδη δημιουργηθεί μία ολόκληρη κοινότητα με πάνω από 220.000 followers. Οι καινούριοι πελάτες που περνούν το κατώφλι, ήδη νιώθουν οικεία με το χώρο και αισθάνονται ότι είναι κομμάτι του.

Δεν είναι ένα απλό hair salon, αλλά μία ολόκληρη ιδέα, όπως πολύ σωστά τονίζει η Sophia Hilton, η ιδιοκτήτριά του.

Η ιδιοκτήτρια Sophia Hilton αναφέρει στο Business Insider ότι δημιούργησε το λογαριασμό στο instagram ένα χρόνο πριν ανοίξει το κομμωτήριο. Με αυτό τον τρόπο, ήθελε να καταλάβει εκ των προτέρων τη διάθεση, την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και οτιδήποτε απασχολούσε τους μελλοντικούς της πελάτες.

Εκτός από τα πολύ εκκεντρικά και πολύχρωμα hairstyles, είναι επίσης διάσημο και για την πολύ έντονη παρουσία του στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Αυτό που επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι η πολιτική του καταστήματος απαγορεύει τα επικριτικά σχόλια. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό τον χώρο. Μάλιστα, αγκαλιάζει τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και δεν ντρέπονται γι' αυτό. Κανένας δεν έρχεται εδώ με διάθεση να κρίνει τον άλλο γι΄αυτό που είναι και γι΄αυτό που επιλέγει να γίνει.

Το κομμωτήριο 'Not Another Salon', που βρίσκεται στη multicultural γειτονιά της Brick Lane του Λονδίνου, δε μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο στο είδος του.

Εάν λοιπόν βρεθείτε στο Λονδίνο, αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το 'Not Another Salon' για να ρίξετε μια ματιά στο τι συμβαίνει σε αυτό το εκκεντρικό αλλά πολύ ψαγμένο κομμωτήριο. Eξάλλου, δεν είναι ένα απλό hair salon, αλλά μία ολόκληρη ιδέα, όπως πολύ σωστά τονίζει η Sophia Hilton.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS