ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτό το άρωμα φορούν όσοι έχουν τη γοητεία της σοφιστικέ ελαφρότητας

Ένα unisex άρωμα για ανθρώπους που αποφάσισαν να περπατήσουν σε μονοπάτια με υψηλή αισθητική.

Αυτό το άρωμα φορούν όσοι έχουν τη γοητεία της σοφιστικέ ελαφρότητας

Δίνοντας ζωή στην ελαφρότητα ή αλλιώς η εικόνα ενός νέου μύθου. Υπάρχουν τόποι που αρκεί μια φορά να τους δεις για να μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη σου για πάντα. Οι κατάφυτοι κυματιστοί λόφοι και η ηλιόλουστη εξοχή στα περίχωρα του Μιλάνου είναι ένας τέτοιος τόπος. Εδώ, τα ζεστά χρώματα της Ιταλίας δίνουν το παρών με μια λαμπερή, δελεαστική φωτεινότητα.
Εδώ ακριβώς γεννήθηκε η καμπάνια για τη νέα Colonia Pura της Acqua di Parma. Σχεδιασμένη σαν μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού επίσημου αρώματός τους - η καμπάνια της Colonia Pura εκφράζει την εκλεπτυσμένη παράδοση αλλά και μια δροσερή, μοντέρνα αρρενωπότητα.

Αυτό το άρωμα φορούν όσοι έχουν τη γοητεία της σοφιστικέ ελαφρότητας
Colonia Pura της Acqua di Parma

Η γλώσσα της εικόνας αιχμαλωτίζει τις κομψές και προσωπικές στιγμές χαράς ανάμεσα στον άνδρα της Colonia Pura και του μοναδικού κόσμου του. Ο άνδρας αποπνέει αρρενωπότητα και σιγουριά παραμένοντας ωστόσο ανοιχτός και με συναισθηματικό βάθος. Χαίρονται τη διαδραστική επαφή με το
περιβάλλον τους και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή τους. Η συσκευασία της Colonia Pura δείχνει σαν ένα φυσικό, οργανικό στοιχείο ενταγμένο σε αυτή τη στιγμή καθαρής απόλαυσης.
H καμπάνια Colonia Pura είναι φωτογραφημένη από τον Νεοϋορκέζο φωτογράφο μόδας Josh Olins.

Δείτε ένα βίντεο:

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ
Η χαρά έχει μια καθαρότητα και μια ελαφράδα που αν μια φορά τη νιώσεις, δεν την ξεχνάς ποτέ. Αυτές οι στιγμές έχουν ζεστασιά, φρεσκάδα, δίνουν ενέργεια, εμπνέουν. Από την απαρχή της, η Acqua di Parma συνέβαλε στη δημιουργία και την εξύμνηση τέτοιων μοναδικών στιγμών. Έγινε ένα θεσπέσιο ταξίδι υπεροχής, στιλ, πάθους και δημιουργικής έκφρασης. Και τώρα, με την Colonia Pura, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η Colonia Pura μπορεί να διεκδικήσει μια περήφανη παράδοση εκλέπτυνσης και στιλ. Όπως ακριβώς και η αυθεντική Colonia της Acqua di Parma, η νέα Colonia Pura αιχμαλωτίζει τη χαρά, την κουλτούρα και τη ζεστασιά του Ιταλικού τρόπου ζωής. Είναι ένα αποκλειστικό, αρρενωπό άρωμα, φτιαγμένο για άνδρες με σύγχρονη φινέτσα και κομψότητα. Σχεδιασμένη με νεανική ενέργεια και μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση στη φρεσκάδα, η Colonia Pura είναι το τέλειο άρωμα για μια νέα γενιά που θα το ανακαλύψει και θα το κάνει δικό της.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ
Η Colonia Pura είναι αναπόσπαστα δεμένη με τον κλασικό Ιταλικό κόσμο της εκλεπτυσμένης απόλαυσης, του έξοχου στιλ και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Η ατμόσφαιρά της είναι ζεστή και ηλιόλουστη με λαμπερές αποχρώσεις εσπεριδοειδών, που ανακαλεί στη μνήμη φυσικά τοπία και αστικούς χώρους. Όπως ακριβώς λέει και το όνομά της, η Colonia Pura έχει μια μινιμαλιστική αισθητική που εστιάζει στην καθαρότητα της χαράς και στη μοντέρνα ερμηνεία της.

Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ
Ο άνδρας της Colonia Pura είναι ένας άνδρας με στιλ, τρόπους και καλό γούστο. Είναι σύζυγος, πατέρας και συγχρόνως εξερευνητής νέων λεωφόρων εκλεπτυσμένης απόλαυσης. Είναι εξαιρετικά περήφανος για την κληρονομιά του και έχει επίγνωση της καταγωγής του. Ωστόσο, διατηρεί ακόμα ασίγαστη, τη νεανική του ενέργεια που εκδηλώνεται με casual εμφανίσεις, αυθορμητισμό και ελαφρότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αντανακλώνται στις αρωματικές επιλογές του, άλλωστε γι' αυτό επιλέγει και την Colonia Pura. Όπως κι αυτός, φέρει μια ισχυρή αλλά μοντέρνα και ανοιχτή αρρενωπότητα.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ - ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ
Η Colonia Pura εκπέμπει αισθησιακή αρρενωπότητα, που συνδυάζεται με φρέσκια ενέργεια και μοντέρνα ελαφρότητα. Τραγανό και ηλιόλουστο περγαμόντο, δεμένο με νότες από ζουμερά πορτοκάλια και λεπτεπίλεπτους τόνους από αιθέριο έλαιο φύλλων πορτοκαλιάς, φέρνει ένα νέο φως και αέρα στην κλασική δομή των εσπεριδοειδών της Colonia. Ακολουθεί μια γοητευτική και θελκτική ζωτική ενέργεια στην καρδιά. Η φλοράλ απόλαυση από τα absolutes του νάρκισσου και του γιασεμιού ενώνεται με τις πικάντικες νότες του κολίανδρου, σε μια αναπάντεχη ισορροπία. Οι ζεστές και σοφιστικέ αποχρώσεις του πατσουλί και του κεδρόξυλου συναντούν στη βάση, τις ντελικάτες, αλλά και επίμονες νότες από λευκό musk. Το αποτέλεσμα είναι ένας φωτεινός δυναμισμός που υμνεί τη ζωή, εμπνέει και ανοίγει νέες προοπτικές έκφρασης.

ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ
Με μια πρώτη ματιά, η πιο εντυπωσιακή πτυχή της Colonia Pura είναι η δροσερή, σχεδόν παγωμένη διαφάνειά της. Κάτι που αντανακλά όχι μόνο τη μινιμαλιστική κομψότητα του κόσμου της, αλλά και τα ανάλαφρα, χωρίς κανένα βάρος αισθήματα που φέρνουν μαζί τους οι στιγμές γνήσιας χαράς. Στο εμβληματικό μπουκάλι της Acqua di Parma με την Art Deco γοητεία του, έχει επιπλέον δοθεί μια νέα και πιο ανάλαφρη ερμηνεία. Ενώ το κλασικό του σχήμα
παραμένει το ίδιο, τα νέα ασημί, γκρι ματ στοιχεία του υπογραμμίζουν την απλή και ξεκάθαρη προσέγγισή του στην εκλεπτυσμένη απόλαυση.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ
Τη μοναδική ελαφρότητα και τη δροσερή ενέργεια της Colonia Pura μπορεί κανείς να βιώσει σε μια υπέροχη συλλογή προϊόντων. Είτε τη φορέσει κάποιος σαν ένα Eau de Cologne, είτε την απολαύσει μέσα από το Hair and Shower Gel ή το After Shave Balm, η Colonia Pura ανοίγει διάπλατα ένα νέο κόσμο
στο grooming του σύγχρονου άνδρα.

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Η Colonia Pura βασίζεται στα θαύματα και τον πλούτο της φύσης. Ο ουρανός, ο ήλιος και τα γραφικά Ιταλικά τοπία αποτελούν πυρήνα της κληρονομιάς της και πηγή της δύναμής της. Γι’ αυτό η Colonia Pura δημιουργήθηκε και συσκευάστηκε με τη βιωσιμότητα κατά νου. Αυτό γίνεται εμφανές, από την αντλία που μπορεί να αποσπαστεί από το γυαλί, κάνοντάς το ανακυκλώσιμο – ως την υπεύθυνη διαχείριση της τοπικής και διεθνούς εφοδιαστικής αλυσίδας. Όλα αποτελούν μέρος της υπόσχεσής μας για υπεροχή σε όλα όσα κάνουμε και δημιουργούμε.


*Tα προϊόντα Acqua di Parma θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα attica και ηλεκτρονικά στο
www.atticabeauty.gr
#acquadiparma #atticabeauty

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.