Τα περιποιημένα και όμορφα βαμμένα νύχια μάς κάνουν να νιώθουμε υπέροχα. Κάθε φορά που τα κοιτάζουμε, ακτινοβολούμε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

Τι κι αν έχει μπει η άνοιξη και ο καιρός έχει γλυκάνει για τα καλά, ένα είναι το χρώμα που συνεχίζουμε να ζητάμε με μανία στα άκρα μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το κλασικό μαύρο. Ένα χρώμα σκοτεινό, αλλά και τόσο μυστηριώδες. Ένα χρώμα που αρχικά μας θυμίζει ροκ καταστάσεις. Η πιο dark εκδοχή των νυχιών παραμένει ένα τρεντ που δύσκολα θέλουμε να αποχωριστούμε τώρα την άνοιξη.

Τι κι αν έχει μπει η άνοιξη και ο καιρός έχει γλυκάνει για τα καλά, ένα είναι το χρώμα που συνεχίζουμε να ζητάμε με μανία στα άκρα μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το κλασικό μαύρο.

Γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ; Μα γιατί κάνει τρομερή αντίθεση με τη λευκή μας επιδερμίδα, καθώς δεν έχουμε πάρει ακόμα χρώμα. Γιατί είναι sexy αλλά και σικάτο ταυτόχρονα. Γιατί αποτελεί μία πολύ safe επιλογή, καθώς ταιριάζει με όλα τα outfit. Μπορεί να φορεθεί από το γραφείο και τη σχολή μέχρι τις βραδινές εξόδους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν από την άλλη, θεωρείτε το μαύρο αρκετά σκούρο για αυτή την εποχή, μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλες αποχρώσεις όπως το σκούρο μπλε, το ποντικί, το σοκολατί και το βαθύ μεθυστικό κόκκινο, αυτό που οι μανικιουρίστ αποκαλούν χρώμα της Βουργουνδίας.

Αν από την άλλη, θεωρείτε το μαύρο αρκετά σκούρο για αυτή την εποχή, μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλες αποχρώσεις όπως το σοκολατί.

Παρόλο λοιπόν που είμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι, επιμένουμε να λέμε ναι στις σκούρες αποχρώσεις και να αφήνουμε τις πιο nude για λίγο αργότερα.

Η' το σκούρο μπλε.
TAGS