Υπάρχουν γυναίκες που τρέμουν την ιδέα του κομμωτηρίου σχεδόν όσο αυτή του οδοντογιατρού και αγχώνονται μπροστά στο ψαλίδι περίπου με τον ίδιο τρόπο που πανικοβάλλονται μποστά στον φόβο του τροχού. 

Γιατί αν γίνει το «σχρατς» και κοπούν τα μαλλιά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, άσε που συχνά άλλιως το έχεις φανταστεί και αλλιώς σου βγαίνει. Αν ανήκεις στην κατηγορία που φοβάται τις αλλαγές και ψάχνει για κάτι σχετικά σίγουρο η φετινή μόδα σε ευνοεί αφού μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτό το φθινόπωρο επαναφέρει μία κλασική αξία που τόσο αγαπήσαμε.

Δες πώς μπορείς να το κάνεις.

Πρώτη την έκανε διάσημη η Βrigitte Bardot κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 και από τότε η φράτζα που ανοίγει με τσαχπινιά στη μέση, σαν κουρτίνα, είναι το κούρεμα που χαρίζει στα περισσότερα πρόσωπα ένα ιδιαίτερο κράμα σεξουαλικότητας και αγνόητας. Ότι πιο σέξι υπάρχει δηλαδή. 

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ το έχουν επιλέξει ως μόνο στυλ στα μαλλιά τους, ανάμεσα τους η Alexa Chung, η Georgia May Jagger, η Hailey Baldwin, η Suki Waterhouse, η Chloë Grace Moretz και η Sienna Miller.

Βrigitte Bardot.

 

Kirsten Dunst.

 

Alexa Chung.

 

Jessica Chastain.

 

TAGS