Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της και δε φοβάται να πειραματιστεί σε κάθε της εμφάνιση. Και παρόλο που δεν κάνει ακραίες αλλαγές στα μαλλιά της, απ'ότι φαίνεται βαρέθηκε το ίδιο στυλ και αποφάσισε να υποκύψει σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν. Έτσι, έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες ή curtain bangs, όπως λέγονται στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να μας θυμίσει λιγάκι Brigitte Bardot.

Αυτή τη φορά ο προσωπικός της κομμωτής Κρις Άπλετον ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το νέο haircut της Jlο. Και εμείς ήδη αναρωτιόμαστε, μήπως πρέπει επειγόντως να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριό μας για να τολμήσουμε αυτή την αλλαγή.

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό για όσες φοβούνται να πειραματιστούν με το μήκος των μαλλιών τους, αλλά από την άλλη επιθυμούν μια μικρή αλλαγή, κόβοντας μακριές αφέλειες ή φράντζα.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες του εξωτερικού, που έχουν επιλέξει αυτό το κούρεμα και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τους πάει πολύ. Το έχουμε συναντήσει σε fashion icons όπως η Alexa Chung, η Dakota Johnson, η Suki Waterhouse αλλά και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι αφέλειες για να δείχνουν όμορφες και να κολακεύουν το πρόσωπο, πρέπει να είναι πάντα περιποιημένες.

Δείτε το νέο λουκ της:

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό για όσες φοβούνται να πειραματιστούν με το μήκος των μαλλιών τους.
Για όσες επιθυμούν μια μικρή αλλαγή, κόβοντας μακριές αφέλειες ή φράντζα.
TAGS