Η Zara ανακοινώνει την παγκόσμια συνεργασία με την Jo Malone CBE, Founder of Jo Loves και οι λάτρεις των εκλεκτών αρωμάτων ενθουσιάζονται. 

Η δημιουργική συνεργασία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, με τη Zara να εργάζεται σε αυτή τη συλλογή με την γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μερικών από τα πιο αγαπημένα αρώματα του κόσμου. Τόσο η Zara όσο και η Jo είναι γνωστές για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη δυναμική στο να παρουσιάζουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό προϊόν στην αγορά. Η ενέργεια που περιβάλλει αυτό το έργο έχει ληφθεί από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των συλλογών μόδας που δημιουργεί η Zara και που έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

«Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητας της στο να σε ταξιδεύει με το άρωμα της, δουλεύοντας με την ομάδα της Zara, αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές μόδας της εταιρείας δημιούργησε αυτά τα ειδικά αρώματα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε με τους πελάτες μας». 

Η Jo Malone σχολιάζει: «Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με την Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands της Zara και της Jo Loves; χρησιμοποιώντας υλικά που αγάπησα για πολλά χρόνια. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και με μια φωνή για να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη συλλογή-είναι γεμάτη φαντασία και καλαισθησία». 

Η Zara σας παρουσιάζει την Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE, Ιδρυτή της Jo Loves. Η συλλογή αποτελείται από οκτώ αρώματα.

*H Zara Emotions Collection by Jo Loves, created by Jo Malone CBE, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο online από τις 15 Νοεμβρίου ‘19

Η Zara παρουσιάζει την Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE, Ιδρυτή της Jo Loves. Η συλλογή αποτελείται από οκτώ αρώματα.

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS