Καθώς απολαμβάνετε το βραδινό σας ύπνο, η επιδερμίδα σας εργάζεται σκληρά, επανορθώνοντας τυχόν φθορές. Αυτός είναι ο λόγος που αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής skincare ρουτίνας θα πρέπει να είναι προϊόντα περιποίησης με πλούσιες ενυδατικές συνθέσεις. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή του ιδανικού προϊόντος, καθώς και οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες προσώπου, που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας.

Πρωινή vs Βραδινή Περιποίηση

Δεν υπάρχει κάποια skincare ρουτίνα που να υπερτερεί. Η πρωινή έχει στόχο την προστασία της επιδερμίδας, γι’ αυτό και θα πρέπει να περιλαμβάνει πάντα ένα προϊόν με SPF. Η βραδινή από την άλλη στοχεύει στην επανόρθωσή της, γι’ αυτό και περιέχει συχνά προϊόντα με πλούσιες συνθέσεις και σπουδαία δραστικά συστατικά. 

Η ιδανική κρέμα νυκτός

Όπως προαναφέρθηκε οι κρέμες νυκτός είναι πιο πλούσιες, ενώ περιέχουν συστατικά, που επανορθώνουν τη φθορά που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της μέρας. Πλέον ιδανική προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μετά τα 40 είναι μια αντιγηραντική κρέμα, που θα δράσει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, χαρίζοντας μια πιο λαμπερή, νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.harpersbazaar.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Christopher Campbell / Unsplash

TAGS