ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτά τα λάδια θα σε αγγίξουν απαλά αλλάζοντας την όψη της επιδερμίδας σου από την πρώτη στιγμή

Δύο νέα προϊόντα περιποίησης με τα οποία θα πάθεις εθισμό.

Αυτά τα λάδια θα σε αγγίξουν απαλά αλλάζοντας την όψη της επιδερμίδας σου από την πρώτη στιγμή

Η Kiehl’s Since 1851 παρουσιάζει δύο νέα μέλη στην παγκοσμίου φήμης οικογένεια Crème de Corps –το Crème de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser και το Crème de Corps Dry Body Oil. Με έμπνευση την κλασσική κρέμα σώματος Crème de Corps, η Kiehl’s δημιουργεί τις νέες, πολυτελείς αυτές συνθέσεις, για να χαρίσει στην επιδερμίδα ακόμα πιο λεία και απαλή αίσθηση, και μια υπέροχη, άκρως απολαυστική εμπειρία περιποίησης.

Από τη δεκαετία του 1970, η κλασσική Crème de Corps της Kiehl’s είναι μια από τις πιο πλούσιες και αποτελεσματικές ενυδατικές σώματος της συλλογής της Kiehl’s. Η εμβληματική αυτή ενυδατική έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για σειρές προϊόντων με θρεπτικές συνθέσεις, όπως η Crème de Corps Lightweight Body Lotion, η Crème de Corps Nurturing Body Washing Cream, το Crème de Corps Soy Milk & Honey Body Polish, και το Crème de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter. Σήμερα, η Kiehl’s υποδέχεται δύο νέες εξαιρετικά αποτελεσματικές και ταυτόχρονα ισάξια ευχάριστες συνθέσεις, που έρχονται να προστεθούν στη συλλογή.

Αυτά τα λάδια θα σε αγγίξουν απαλά αλλάζοντας την όψη της επιδερμίδας σου από την πρώτη στιγμή
Το Crème de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser είναι ένα νέο έλαιο καθαρισμού με πλούσια υφή που μεταμορφώνεται σε υπέροχο, ανάλαφρο αφρό, για να προσφέρει ήπιο καθαρισμό και λείανση στην επιδερμίδα

Το Crème de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser είναι ένα νέο έλαιο καθαρισμού με πλούσια υφή που μεταμορφώνεται σε υπέροχο, ανάλαφρο αφρό, για να προσφέρει ήπιο καθαρισμό και λείανση στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με Καστορέλαιο –γνωστό για τη φαρμακευτική χρήση του στην παραδοσιακή ιατρική–, η πολυτελής αυτή σύνθεση κάνει αφρό και με το ξέβγαλμα, αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, βελούδινα απαλή, με αίσθηση βαθιάς θρέψης. Με ντελικάτο άρωμα που αναδύει ζεστές νότες Βανίλιας και Αμυγδάλου, η μεταξένια σύνθεση τυλίγει το σώμα με ένα υπέροχο πέπλο φροντίδας και περιποίησης.

Κύριο επίτευγμα των χημικών της Kiehl’s κατά την ανάπτυξη του νέου αυτού προϊόντος ήταν να εντοπίσουν και να ενσωματώσουν στη σύνθεση ένα συστατικό καθαρισμού που:

  • Να είναι συμβατό με τις συνθέσεις υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικά έλαια.
  • Να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό.
  • Να είναι απαλό με την επιδερμίδα.
  • Να μην περιέχει θειικές ενώσεις.
  • Να είναι βιοδιασπώμενο.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικά έλαια και η απουσία του νερού προσδίδουν στη σύνθεση πλούσια, καταπραϋντική υφή για ευχάριστη εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα κάνουν το ξέβγαλμα εύκολο για απόλυτα καθαρή αίσθηση χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Επιπλέον, μέσω της προσεκτικής επιλογής κάθε συστατικού, οι χημικοί της Kiehl’s κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τελική σύνθεση που αποτελείται κατά 99,8% από βιοδιασπώμενα συστατικά.

Το μυστικό της Crème de Corps βρίσκεται στο Σκουαλένιο, ένα έλαιο που προέρχεται από την ελιά και το οποίο, όντας εξαιρετικά συμβατό με το σμήγμα της επιδερμίδας, προσφέρει ενυδάτωση και φροντίδα

Το μυστικό της Crème de Corps βρίσκεται στο Σκουαλένιο, ένα έλαιο που προέρχεται από την ελιά και το οποίο, όντας εξαιρετικά συμβατό με το σμήγμα της επιδερμίδας, προσφέρει ενυδάτωση και φροντίδα. Σήμερα, οι χημικοί της Kiehl’s συνδυάζουν με μαεστρία το Σκουαλένιο και το Έλαιο Σπόρων Σταφυλιού σε μια νέα σύνθεση: το Crème de Corps Nourishing Dry Body Oil.

Το Crème de Corps Nourishing Dry Body Oil είναι ένα ανάλαφρο λάδι σώματος που εξασφαλίζει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, για να βελτιώσει την υφή της. Διαθέσιμο σε μια σούπερ εύχρηστη συσκευασία, χαρίζει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται γρήγορα χάρη στο spray και στεγνώνει χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Το υπέροχο αυτό ορυκτό λάδι, χωρίς σιλικόνη, με απολαυστικό άρωμα Βανίλιας και Αμυγδάλου, προσφέρει στην επιδερμίδα μια εξαιρετική εμπειρία φροντίδας και θρέψης αφήνοντάς τη βελούδινη στο άγγιγμα.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Καστορέλαιο: Το φυτό από το οποίο λαμβάνεται το Καστορέλαιο, αλλά και το ίδιο το Καστορέλαιο, χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή φαρμακευτική εδώ και αιώνες. Ιστορικά έγγραφα αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούταν σαν φάρμακο σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως την Αίγυπτο, τη Ρώμη και την Κίνα. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πολύ δημοφιλές σαν λάδι καθαρισμού που μπορεί να φτιάξει και να εφαρμόσει ο καθένας στο σπίτι του. Οι χημικοί της Kiehl’s επέλεξαν να συμπεριλάβουν το Καστορέλαιο στη σύνθεση του Crème de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser για την ικανότητά του να προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονα να αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή και αναζωογονημένη.

Σκουαλένιο: Αυτό το συστατικό-υπογραφή της Kiehl’s προέρχεται από την ελιά και χρησιμοποιείται στο Crème de Corps Nourishing Dry Body Oil σαν εξευγενισμένος ενυδατικός παράγοντας. Είναι απόλυτα συμβατό με τα φυσικά λιπίδια της ίδιας της επιδερμίδας, κάτι που, εν μέρει, οφείλεται στο γεγονός ότι το σμήγμα του ανθρώπου αποτελείται κατά 25% από Σκουαλένιο.

Έλαιο Σπόρων Σταφυλιού: Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε λινελαϊκό οξύ –πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 6–, το Έλαιο Σπόρων Σταφυλιού είναι συστατικό απαραίτητο για τη θρέψη και την υγεία της επιδερμίδας. Στη σύνθεση τόσο του Crème de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser όσο και του Nourishing Dry Body Oil, το Έλαιο Σπόρων Σταφυλιού βοηθά στην επίτευξη μιας πολυτελούς αλλά όχι βαριάς υφής.

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.