Αν και τα κορίτσια που παίρνουν την ομορφιά τους στα σοβαρά έχουν αντί για κομοδίνο ένα μικρό ψυγείο δίπλα στο κρεβάτι τους -ναι, κι όμως, είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό- εσύ, μην φτάσεις στα άκρα. 

Απλά βγάλε από το νεσεσέρ και το ράφι του μπάνιου σου τα παρακάτω καλλυντικά και τοποθέτησέ τα στην πόρτα του ψυγείου σου. Πριν αρνηθείς, διάβασε αναλυτικά τους λόγους που σου το προτείνουμε. 

Sorbet κρέμες σώματος

Ναι, είναι τέλειες για το καλοκαίρι γιατί σε δροσίζουν αμέσως -φαντάσου λοιπόν να τις έχεις μόνιμα στο ψυγείο σου- δεν έχουν βαριά αίσθηση και μυρίζουν διακριτικά και τέλεια. 

Μολύβι ματιών

Η τέλεια γραμμή κάνει πάντα την διαφορά στο βλέμμα σου. Αν θες να είναι πάντα ακριβείας και στο ίδιο πάχος, τότε σου προτείνουμε να το έχεις στο ψυγείο σου. 

Όλα τα προιόντα που έχουν βιταμίνη C

Είναι αντιοξειδωτική, μάχεται τις εξωτερικές επιθέσεις αλλά είναι και τόσο ευάλωτη -ναι, χαλάει πολύ εύκολα. Γι΄αυτό πρέπει να την διατηρείς στο ψυγείο σου -σου προτείνουμε να αγοράζεις κρέμες σε σωληνάρια και όχι σε βαζάκια, για να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα και οξειδώνεται. 

Έτσι θα πρέπει να μοιάζει το ψυγείο σου αυτό το καλοκαίρι

Κραγιόν 

Είναι πολύ ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Και επειδή δεν θέλεις να... σιγολιώνουν στον πάτο του νεσεσέρ σου ή στο ράφι του μπάνιου σου, τότε τοποθέτησέ τα στο ψυγείο. Έτσι και θα επιμηκύνεις τον χρόνο ζωής τους και θα έχουν μέχρι το τέλος τέλεια υφή. 

Άρωμα

Η υγρασία του μπάνιου, οι υδρατμοί, η υψηλή θερμοκρασία αλλά και η θερμοκρασία από τα εργαλεία styling που χρησιμοποιείς καθημερινά -ναι, κάποια κορίτσια δεν τα αποχωρίζονται ούτε το καλοκαίρι- απειλούν το αγαπημένο σου άρωμα που τα υπομένει όλα μαρτυρικά στο ράφι του μπάνιου σου. Αν στο εξής όμως το βάζεις στο ψυγείο σου τα συστατικά του θα παραμείνουν ζωντανά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Κρέμα ματιών

Αν της δώσεις μια μόνιμη θέση στο ψυγείο σου τότε θα απολαμβάνεις καθημερινά το εξής: Η χαμηλή θερμοκρασία του βοηθά στη μείωση των πρησμένων ματιών. Και εσύ θα αισθάνεσαι αμέσως ανακούφιση και ξεκούραση, σαν να έχεις βάλει μόλις στα μάτια σου το πιο καταπραϋντική προιόν που υπάρχει.

TAGS