ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτά αγαπήσαμε: Οι Skingurus κατέγραψαν τα 10 προϊόντα ομορφιάς που τις ενθουσίασαν το 2016 Part Two

To δεύτερο μέρος του αφιερώματος για τα 10 δοκιμασμένα και αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ από τη χρονιά που πέρασε.

Αυτά αγαπήσαμε: Οι Skingurus κατέγραψαν τα 10 προϊόντα ομορφιάς που τις ενθουσίασαν το 2016 Part Two

Η Αντωνία Θωμοπούλου των Skingurus ξεχώρισε τα εξής. Στο προηγούμενο άρθρο η Λένα Ιωαννίδου των Skingurus μας είχε μιλήσει για τα δικά της αγαπημένα.

#1

Αυτά αγαπήσαμε: Οι Skingurus κατέγραψαν τα 10 προϊόντα ομορφιάς που τις ενθουσίασαν το 2016 Part Two
Estée Lauder, Advanced Night Micro Cleansing Balm. Ο πιο εύκολος και απολαυστικός τρόπος καθαρισμού και ντεμακιγιάζ. Βάλσαμο όνομα και πράγμα , ιδιαίτερα για τις ξηρές επιδερμίδες, ακόμη και μετά τη χρήση νερού.

#2

Korres, Καστανιά Αρκαδική Κρέμα Νύχτας. Το test lab που οργανώσαμε την άνοιξη για 50 followers των skingurus.gr ήταν η αφορμή, έστω κι αν δεν ανήκω στο ηλικιακό target group , να δοκιμάσω τα προϊόντα της νέας σειράς. Και να πειστώ, για μια ακόμη φορά, πως όταν η φόρμουλα είναι σωστά σχεδιασμένη , οι βασικές ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας καλύπτονται πλήρως.

#3

Galénic, Aqua Infini, Lotion de Soin. Είναι η πρώτη, κατά σειρά λανσαρίσματος , λοσιόν περιποίησης που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ συστηματικά αυτήν τη χρονιά. Χάρη στην καθημερινή της χρήση η όψη και η υφή της επιδερμίδας μου έχουν βελτιωθεί σημαντικά.


#4

La Mer, The Moisturizing Soft Lotion. Η έκπληξη της χρονιάς! Πλούσια ενυδάτωση και αναπλαστική δράση - η ιστορία της La Mer το έχει αποδείξει- με την πιο ανάλαφρη υφή που έχω, ποτέ, χρησιμοποιήσει.

#5

La Prairie, Skin Caviar, Essence-in-Lotion. Απολαυστική, σούπερ ενυδατική και θρεπτική είναι η καθημερινή μου «πολυτέλεια» που όμως , εκ του αποτελέσματος στην ποιότητα της επιδερμίδας μου, δικαιολογεί με το παραπάνω την τιμή της.

#6

Kiehl’s, Apothecary Preparations. Από τα ξεχωριστά προϊόντα της χρονιάς που πέρασε. Σε μια ενυδατική και θρεπτική βάση προστίθενται ένα ή δύο ενισχυμένα συμπλέγματα που στοχεύουν ακριβώς στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Ο δικός μου ορός συνδυάζει βιταμίνη Α- για τις ρυτίδες- και εστέρα βιταμίνης C κατά των δυσχρωμιών, «προίκα» από …..καλοκαιρινές αμαρτίες των νεανικών χρόνων.

#7

Darphin, Stimulskin Plus Serumask. Τη χρησιμοποιώ ανελλιπώς μια φορά την εβδομάδα τους τελευταίους έξη μήνες αλλά και όποτε νιώθω πολύ κουρασμένη. Το επόμενο πρωί η διαφορά που διακρίνω στην όψη και υφή της επιδερμίδας μου είναι αισθητή.

#8

SkinCeuticals, Phloretin CF Gel. Μπορεί να μην καταφέρω να απαλλαγώ από τις πανάδες χρόνων- πως γίνεται άλλωστε;- , ξέρω όμως καλά πως η καθημερινή αντιοξειδωτική προστασία αποτρέπει …..τα χειρότερα. Ένας εξαιρετικός ορός με ευχάριστη, δροσερή υφή τζελ.

#9

Lierac, Body-Hydra+, Crème Nutri-Repulpante. Η καθημερινή μου απόλαυση μετά το ντους. Ενυδάτωση , θρέψη και ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα.

#10

BB Curl, Defining Creme. Λάτρεψα όλη τη σειρά , ξεχώρισα όμως την κρέμα που πλέον δεν αποχωρίζομαι. Ενυδατώνει, δίνει σχήμα και φυσική κίνηση στις μπούκλες χωρίς φυσούνες και άλλα συναφή.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.