ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτά αγαπήσαμε: Οι Skingurus κατέγραψαν τα 10 προϊόντα ομορφιάς που τις ενθουσίασαν το 2016 Part One

10 δοκιμασμένα και αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ από τη χρονιά που πέρασε.

Αυτά αγαπήσαμε: Οι Skingurus κατέγραψαν τα 10 προϊόντα ομορφιάς που τις ενθουσίασαν το 2016 Part One

Η Λένα Ιωαννίδου των Skingurus ξεχώρισε τα εξής. Σε επόμενο άρθρο θα επιστρέψουμε με τα αγαπημένα της Αντωνίας Θωμοπούλου από τις Skingurus.

#1

Αυτά αγαπήσαμε: Οι Skingurus κατέγραψαν τα 10 προϊόντα ομορφιάς που τις ενθουσίασαν το 2016 Part One
Ματ παντού: Όντας φανατική των κόκκινων ματ κραγιόν, με το μαγικό gel Insta-Matte Lipstick Transformer της Smashbox, φόρεσα επιτέλους όλα τα shiny κραγιόν που έμεναν τόσο καιρό αναξιοποίητα στο συρτάρι μου.

#2

Θεραπεία anti-stress: Μια χρονιά με ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή και έντονο στρες, μοιραία άφησε σημάδια κούρασης στο πρόσωπό μου. Εδώ και 2 εβδομάδες όμως, βρήκα το «φάρμακό» μου στις Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules της Estée Lauder. Μια αμπούλα κάθε βράδυ και η επιδερμίδα μου ξυπνά το άλλο πρωί πιο ήρεμη, πιο ξεκούραστη, πιο δυνατή.

#3

Η λάμψη αλλιώς: It’s a fact. Τα βαμμένα μαλλιά ξεθωριάζουν με τα λουσίματα. Εκτός κι αν αναθέσετε τη… δουλειά στη σειρά Éclat Couleur με εκχύλισμα ροδιού της Klorane. Το σαμπουάν χωρίς θειικά επιφανειοδραστικά- και χωρίς πολύ αφρό- έγινε από την πρώτη στιγμή το αγαπημένο μου.

#4

Ένα ελιξίριο από χρυσάφι: Τα boosters είναι ένα από τα κυρίαρχα beauty trends της χρονιάς που φεύγει. Εγώ βρήκα το δικό μου «δυναμωτικό» στο Golden Krocus Elixir, τον απολαυστικό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό ορό που δημιούργησε ο Κορρές με πρώτη ύλη τον πολύτιμο Κρόκο Κοζάνης.

#5

Superfood για την επιδερμίδα: Παραδοσιακές θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο με 100% vegan φυσικά συστατικά. Στη γευστική αυτή «συνταγή» βασίζονται οι μάσκες προσώπου που κυκλοφόρησαν από το The Body Shop. Η μάσκα αναζωογόνησης Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask με μπαμπού ξυλάνθρακα, φύλλα πράσινου τσαγιού και έλαιο τεϊόδεντρου, είναι η δική μου… αδυναμία!

#6

Αμαρτία εξομολογουμένη: Πόσες φορές αποκοιμηθήκατε-το έχω κάνει κι εγώ- χωρίς να ξεβαφτείτε; Αρκετές; Ευτυχώς, η Nivea μας … ξεπλένει πλέον από το ανεπίτρεπτο αμάρτημά μας με το Nτεμακιγιάζ μέσα στο Ντους, μια βελούδινη κρέμα που αφαιρεί το ξεχασμένο make up από το πρόσωπο και τα μάτια, την ώρα του πρωινού μας ντους. Το δοκίμασα κι ενθουσιάστηκα!

#7

Υγρό χαβιάρι: Μας ήρθαν από την Ασία και σιγά-σιγά ανακαλύπτουμε την αξία τους. Ο λόγος βέβαια για τις λοσιόν περιποίησης. Ακόμη κι εγώ που περιορίζομαι στα απολύτως απαραίτητα για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, παραδόθηκα άνευ όρων στην αναζωογονητική και ενυδατική δύναμη της Skin Caviar Essence-in-Lotion με εκχύλισμα κόκκων χαβιαριού από την La Prairie.

#8

Σκιές της φύσης: Οι πανέμορφες γήινες αποχρώσεις της τετραπλής παλέτας Les 4 Ombres, No 268 Candeur et Experience από τη φθινοπωρινή συλλογή της Chanel, με έπεισαν, έπειτα από πολύ καιρό, να προσθέσω και πάλι τις σκιές ματιών στο μακιγιάζ μου!

#9

Διάρκεια χωρίς συνέπειες: Για μένα, που αποφεύγω- για πολλούς λόγους- το ημιμόνιμο μανικιούρ, η εκπληκτική νέα σειρά βερνικιών Gel Couture της Essie είχε ό,τι ακριβώς ήθελα: μεγάλη διάρκεια (12 μέρες!) και απόλυτη ασφάλεια για τα νύχια. Η αγαπημένη μου απόχρωση; το μπλε-μαύρο Surrounded by studs…

#10

Για ένα αστραφτερό χαμόγελο: Επειδή η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες, η λευκαντική οδοντόκρεμα Instant Whitening Blue Toothpaste από την εκπληκτική νέα σειρά στοματικής υγιεινής της Frezyderm- κέρδισε επάξια μια θέση στο top 10 μου, γιατί μου έδωσε έναν ακόμα λόγο να χαμογελώ. Καλή χρονιά.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.