Οπως στην τέχνη, ένας λευκός καμβάς αποτελεί μία πρόσκληση για δημιουργικότητα και έναν τρόπο αυτό-έκφρασης μέσω των χρωμάτων, των σχημάτων και των υφών, έτσι και στο μακιγιάζ, το Mark. «θέλει» το πρόσωπό σας να γίνει ο καμβάς.

Αυτή η φιλοσοφία κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά μακιγιάζ Mark. που παρουσιάζει η Avon παγκοσμίως, προσφέροντας τη δύναμη της τέχνης και της έμπνευσης σε όλες τις «εθισμένες» στην ομορφιά γυναίκες, προτρέποντας τους «να αφήσουν το δικό τους «σημάδι» #MakeYourMark.

Με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, η σειρά μακιγιάζ Mark. είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και επένδυσης της Avon στην καινοτομία, τα τελευταία 2 χρόνια. «Η Spectralash Mascara, ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα Mark., παρέχει απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης των βλεφαρίδων σας. Μπορείτε όχι μόνο να αυξήσετε τον όγκο που επιθυμείτε, αλλά και την ένταση των βλεφαρίδων με μεγάλη ευκολία, μέχρι να μετρήσετε ως το 3. Για περισσότερο όγκο περιστρέψτε και η διάμετρος του πινέλου θα μεγαλώσει, παρέχοντας έτσι περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι.

Η σειρά μακιγιάζ Mark. προσφέρει την «παλέτα» με όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα που αγαπά την ομορφιά για να εκφραστεί, από μία μους βάση για make-up που καλύπτει ατέλειες με εξαιρετικά λεπτή υφή και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μέχρι μια μάσκαρα ενίσχυσης όγκου που διαρκεί 24 ώρες και παρέχει όγκο 360 μοιρών και δεν πρόκειται να προκαλέσει κόμπους στις βλεφαρίδες ή μουτζούρες.

Η σειρά προϊόντων Mark. περιλαμβάνει ακόμη eyeliners, πούδρες, lip gloss, βερνίκια νυχιών, ρουζ, σκιές ματιών, concealers και πολλά άλλα προϊόντα για όσες πραγματικά λατρεύουν την ομορφιά. Αν είστε από αυτές που το μακιγιάζ αποτελεί τέχνη και τρόπο έκφρασης, τότε τα προϊόντα Mark. είναι για εσάς! Το πρόσωπό σας είναι καμβάς. Δημιουργείστε!

Τα προϊόντα Mark. έχουν σχεδιαστεί από την Avon και είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω των αντιπροσώπων της Avon. Μπορείτε, επίσης, να αγοράσετε τα προϊόντα online στο https://sellavon.gr/.

TAGS