ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Advanced Génifique: ένας ορός άνευ όρων

Η Lancôme μας προτείνει να αγαπήσουμε την ηλικία μας, έτσι για αλλαγή.

Advanced Génifique: ένας ορός άνευ όρων

Είναι αλήθεια πως η ομορφιά δεν μετριέται με αριθμούς. Πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη να κρύψουμε την ηλικία μας ή αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να την αναφέρουμε. Ο χρόνος είναι κάτι που αργούμε να συμβιβαστούμε μαζί του. Μερικές φορές δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε. Ιδίως όταν η εμφάνιση μας “υποψιάζει” για μικρότερα νούμερα ηλικίας και η επιδερμίδα μας έχει καταφέρει να καθυστερήσει τα σημάδια από το πέρασμα του, η αναφορά της ηλικίας μας φαίνεται να είναι γενναιόδωρα αποκαλυπτική.

Advanced Génifique: ένας ορός άνευ όρων

Από την άλλη, όμως, γιατί να έχουμε ταμπού με το πέρασμα του χρόνου; Μήπως με αυτό τον τρόπο αναιρούμε τις εμπειρίες μας, τις μεγάλες ή μικρότερες στιγμές μας, το σύνολο των γεγονότων που έχει βοηθήσει στην δημιουργία της προσωπικότητας μας; Μήπως θα ήταν καλύτερα να βρούμε έναν τρόπο να μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, να βροντοφωνάξουμε την ηλικία μας σε όλους χωρίς να νιώθουμε κανένα άγχος και αγωνία; Δε θα ήταν απελευθερωτικό να λέγαμε χωρίς κανέναν δισταγμό το δικό μας νούμερο; Σαφέστατα, θα ήταν. Το ίδιο απελευθερωτικό με το να μπορούμε να αποκαλύψουμε σε όλους τα κιλά μας. Μια δική μας μικρή επανάσταση. Μια κατάκτηση την οποία μπορούν όλες οι γυναίκες να απολαύσουν με μια σημαντική προϋπόθεση: να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.

Με τη βοήθεια του ορού

Ένα από τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτόν τον στόχο είναι το θρυλικό Advanced Génifique, το οποίο δημιουργήθηκε από την Lancôme το 2009 και συνεχίζει να εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Ένας ορός, για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον κλάδο της επιστήμης των γονιδίων και έχει καταφέρει να αποσπάσει μέσα σε εφτά χρόνια παρουσίας του στην κοσμητολογία 150 διεθνή βραβεία και, φυσικά, την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών οι οποίες τον επιλέγουν σαν το πρώτο βήμα της περιποίησης τους.

Για αυτόν τον ξεχωριστό ορό, η Lancôme εγκαινιάζει μια νέα, μεγάλη καμπάνια η οποία φιλοδοξεί να παρακινήσει όλες τις γυναίκες να δηλώνουν περήφανες την ηλικία τους. Το μεγάλο motto της καμπάνιας είναι το #LOVEYOURAGE και για εξασφαλισθεί η επιτυχία του, ο μεγάλος οίκος ομορφιάς αποφάσισε να αξιοποιήσεις τέσσερις από τις πρέσβειρές του. Έτσι, βλέπουμε τις Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o και Lily Collins να αποκαλύπτουν με θάρρος την ηλικία τους μέσα από μια σειρά από εμπνευσμένα πορτρέτα. Εικόνες που ξεχειλίζουν αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και δυναμισμό, στοιχεία μιας προσωπικότητας που περιγράφουν την φιλοσοφία της Lancôme η οποία εδώ και 80 χρόνια φιλοδοξεί να προσφέρει στην κάθε γυναίκα τα εφόδια που χρειάζεται για να στηρίζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

#LOVEYOURAGE

  • Η καμπάνια, όμως, δεν τελειώνει εδώ, αφού η Lancôme και το Advanced Génifique ζητούν από κάθε γυναίκα να ξεπεράσει τις αναστολές της και να δηλώσει τολμηρά την ηλικία της μέσα από την σελίδα της: http://lancome-genifique.com/el_gr/main/home.
  • Ανεβάζοντας το δικό σας πορτρέτο και σημειώνοντας την ηλικία σας θα μπορέσετε να συμμετέχετε στον μεγάλο της διαγωνισμό και να κερδίσετε έναν χρόνο Advanced Génifique. Παράλληλα, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να γιορτάσετε την ομορφιά της ηλικίας σας.
  • Δείτε το video της καμπάνιας, εδώ: http://lancome-genifique.com/el_gr/main/home/1 και ετοιμάστε τη φωτογραφία σας. Την επόμενη φορά που θα σας ρωτήσει κάποιος την ηλικία σας, δεν θα κομπιάσετε καθόλου.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.