Κάθε σεζόν, το μανικιούρ ανανεώνεται και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της εποχής. Ορισμένα χρώματα συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή, ενώ εμφανίζονται και νέες προσθήκες στη λίστα των top nail colors.

Καθώς πλησιάζει λοιπόν η άνοιξη, η διάθεσή μας αλλάζει και σιγά σιγά τα πολύ σκούρα χρώματα παραχωρούν ευγενικά τη θέση τους στα πιο ανοιχτόχρωμα και έντονα βερνίκια.

Το τρεντ που έχει βομβαρδίσει αυτή την περίοδο το Instagram, προσδίδει στο μανικιούρ ρομαντική διάσταση, μοιάζει με έργο τέχνης και μας ταξιδεύει στη μακρινή Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στις ανθισμένες αμυγδαλιές της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.

Τα ανοιξιάτικα σχέδια δίνουν μια έξτρα νότα ευφορίας με το floral nail art, τόσο χωρίς χρώμα, όσο και πολύχρωμο να κυριαρχεί στα νύχια. Συγκεκριμένα, τα παστέλ χρώματα με λουλούδια και άνθη κερασιάς (cherry blossom nails) έχουν την τιμητική τους.

Και παρόλο που μπορεί τα νύχια σου να μην έχουν το κατάλληλο μήκος, αυτό δεν πρέπει να σταθεί εμπόδια, καθώς το floral nail art μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση, ότι είναι ακόμα πιο μακριά.

Δείτε ορισμένα εντυπωσιακά σχέδια:

TAGS