Συνδεδεμένη όσο λίγες celebrities με το ξανθό χρώμα στα μαλλιά, η Κάρα Ντελεβίν υπήρξε για πολλά χρόνια απόλυτη φαν των «ψυχρών» αποχρώσεων, αλλά και των αληθινά τολμηρών κουρεμάτων, καθώς μέσα στα χρόνια έχει δοκιμάσει τα πάντα. Από ένα απλό καρέ, μέχρι το πιο κοντοκουρεμένο αλά γκαρσόν λουκ και το ξυρισμένο κεφάλι. 

Ωστόσο χρώμα στα μαλλιά δεν τη θυμόμαστε να έχει αλλάξει, τουλάχιστον όχι σε μόνιμη βάση παρά μόνο για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται ότι το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός είχε ανάγκη για μία πραγματικά ριζική αλλαγή, τροποποιώντας όχι μόνο το κούρεμα της, αλλά υιοθετώντας και μία φρέσκια απόχρωση που της πηγαίνει τόσο πολύ.

Η ίδια έκανε την αποκάλυψη στο ίνσταγκραμ με μία σούπερ κολακευτική φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει καστανή, πια, με ένα κούρεμα γεμάτο μύτες και έντονο φιλάρισμα.

 «Oι ξανθιές έχουν περισσότερη πλάκα, αλλά οι καστανές...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα δείχνοντας την ικανοποίηση της με την αλλαγή στο λουκ της.

Και πραγματικά αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να πει κανεις για το νέο στυλ της Κάρα είναι πως δείχνει βαρετό. Το ζεστό, καστανό της χρώμα γλυκαίνει όλο της το πρόσωπο, ενώ κάνει φανταστική αντίθεση με τα μάτια της. Το κούρεμα της από την άλλη σε κάνει να θέλεις και εσύ να το τολμήσεις, αφού είναι πιο παιχνιδιάρικο από ένα φρέσκο, μα απλό καρέ και πιο σέξι από μία μοιραία, μακριά κουπ που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

Δείτε την αλλαγή της Κάρα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS