Οι τάσεις στα νύχια είναι το ίδιο σημαντικές με εκείνες της μόδας και του μακιγιάζ. Τα περιποιημένα και όμορφα βαμμένα νύχια μάς κάνουν να ακτινοβολούμε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που τα κοιτάζουμε.

Ξεχάστε όμως για φέτος το all time classic french manicure, τα dark nails ή τις πιο έντονες αποχρώσεις. Ήρθε η ώρα να πάρετε μία γεύση από την τάση που έχει βομβαρδίσει το Instagram, καθώς το μανικιούρ παίρνει άλλη διάσταση.

Τι κι αν σε λίγο θα μπει η άνοιξη, ένα είναι το χρώμα που ζητάνε οι γυναίκες μετά μανίας στα άκρα τους. Και αυτό δεν είναι άλλο από το διάφανο βερνίκι με αρκετή λάμψη λόγω της γκλίτερ σκόνης.

Πώς θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα μόνη σου;

Σε περίπτωση που έχει κάνεις ημιμόνιμο, θα χρειαστεί πρώτα να το αφαιρέσεις με το γνωστό κόλπου του αλουμινόχαρτου και του ασετόν.

Αφού τα λιμάρεις και αποκτήσεις το σχήμα που επιθυμείς, βάφεις κάθε νύχι με διάφανο μανό και στη συνέχεια το βουτάς σε ένα βαζάκι που περιέχει μία ειδική σκόνη με γκλίτερ για μανικιούρ, τη λεγόμενη πούδρα-βερνίκι. Μόλις τελειώσεις με όλα τα νύχια, τα “ξεσκονίζεις” με ένα χοντρό πινέλο και στο τέλος βάζεις το top coat, προκειμένου να σταθεροποιηθεί το χρώμα. Και εννοείται τα αφήνεις να στεγνώσουν.

Και παρόλο που το ημιμόνιμο μπορεί να σου έχει γίνει συνήθεια, καθώς ξέρεις ότι θα φύγεις από το nails studio, χωρίς να πρέπει να προσέξεις πώς θα βγάλεις τα κλειδιά σου για να μην τα καταστρέψεις, ωστόσο με αυτό το μανικιούρ τα νύχια σου δεν ταλαιπωρούνται, δεν σπάνε και δεν ξεφλουδίζουν. Και σίγουρα ξεχωρίζουν, λόγω λάμψης απ'οτιδήποτε άλλο έχεις κάνει μέχρι στιγμής.
 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS