0
SHARES

Προσέχετε τον εαυτό σας, κάνετε γυμναστική, επισκέπτεστε συχνά πυκνά την αισθητικό σας και -αν δεν είστε στην πρώτη σας νιότη- επισκέπτεστε και τον πλαστικό χειρουργό για μερικές μη επεμβατικές θεραπείες, που διορθώνουν αναίμακτα κι ανώδυνα την φθορά του χρόνου – η κοσμητική ιατρική όλα εν σοφία εποίησε, ή σχεδόν όλα.
Γιατί υπάρχει κι εκείνη η μικρή αποθήκη λίπους κάτω από το πιγούνι σας, που χαλάει το οβάλ του προσώπου, εξαφανίζει το λαιμό, προσθέτει χρόνια και που δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε με τίποτα. Και δεν φταίτε εσείς γι’ αυτό. Με εξαίρεση την παχυσαρκία, την ευθύνη έχουν η πάροδος του χρόνου, που χαλαρώνει τους ιστούς του δέρματος, και η κληρονομικότητα (ήταν ανάγκη να μοιάσετε σε όλα στη μαμά σας;)
Οι μόνες δραστικές λύσεις που σας έχουν προτείνει μέχρι σήμερα απαιτούν χειρουργείο (λιποαναρρόφηση ή λίφτινγκ προσώπου/λαιμού). Με άλλα λόγια, πόνος, σημάδια και το χρονικό διάστημα της ανάρρωσης μακρύ. Όσο για τις μη επεμβατικές θεραπείες, δεν έχουν θεαματικό αποτέλεσμα. Για γυμναστική βέβαια ούτε λόγος. Έχετε ακούσει ποτέ μηχάνημα εκγύμνασης του διπλοσάγονου;
Τώρα όμως υπάρχει λύση. Είναι η ήδη γνωστή θεραπεία κρυογλυπτικής Coolsculpting®, που μέχρι τώρα έλυνε το πρόβλημα του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, τα «σωσίβια», τα «ψωμάκια» ή οι μηροί. Ωστόσο, με την νέα εφαρμογή, ονόματι CoolMini, έρχεται να καλύψει και την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή κάτω από το πιγούνι και να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα του διπλοσάγονου.

 • Τι είναι το CoolMini

Μια εφαρμογή κρυογλυπτικής που δρα θεαματικά στη μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους στην περιοχή του πηγουνιού, χωρίς τα έξοδα, την ταλαιπωρία και τον χρόνο αποθεραπείας που απαιτεί μια χειρουργική επέμβαση.

 • Τι είναι η κρυογλυπτική

Όταν λέμε κρυογλυπτική, εννοούμε την κλινικά διαπιστευμένη τεχνολογία που βασίζεται στην κρυολιπόλυση. Δηλαδή μια τεχνολογία που παγώνει και αναδιαμορφώνει το λίπος στην περιοχή όπου εφαρμόζεται, με στόχο την δημιουργία μιας καλαίσθητης εικόνας. Με την ψύξη του λίπους, τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά, χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα αλλά ούτε και οι ιστοί που το περιβάλλουν.

 • Πού αλλού εφαρμόζεται το CoolMini εκτός από την περιοχή του πιγουνιού;

Σε δύο περιοχές πραγματικά πολύ δύσκολες για την απομάκρυνση του τοπικού λίπους: στα γόνατα (και στο σημείο πάνω από αυτά) και στην μικρή περιοχή μπροστά από την μασχάλη (το σημείο που πιέζει το σουτιέν).

Γιατί CoolMini και όχι άλλη μέθοδος;

 • Είναι η μοναδική μέθοδος κρυογλυπτικής στον κόσμο εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA). Επίσης, είναι η μοναδική μη επεμβατική μέθοδος για τη μόνιμη αφαίρεση του λίπους στο διπλοσάγονο.
 • Γιατί τα κύτταρα του λίπους που ψύχονται και κρυσταλλοποιούνται, αποβάλλονται με ασφάλεια μέσω του λεμφικού συστήματος, δηλαδή μέσω ενός εντελώς φυσιολογικού τρόπου.
  Αντίθετα, άλλες πιο επεμβατικές διαδικασίες εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία. Για παράδειγμα, η ενέσιμη θεραπεία Kybella έχει συνδεθεί με προσωρινές νευρικές βλάβες στην περιοχή του πηγουνιού.
 • Σε αντίθεση με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης, μετά την θεραπεία με CoolMini μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την ημέρα σας και τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας, αφού δεν χρειάζεται κανένα διάστημα αποθεραπείας.
 • Δεν υπάρχουν τομές, ούτε αφήνει ουλές και σημάδια στο ευαίσθητο σημείο του σαγονιού. Δεν υπάρχουν παρενέργειες.
 • Η θεραπεία για το διπλοσάγονο είναι γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα) και απαιτούνται 1-2 επισκέψεις. Τα αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε σε 3-8 εβδομάδες από την θεραπεία, ενώ θα παρατηρείτε μέρα με τη μέρα το λίπος από την περιοχή να υποχωρεί και το πιγούνι σας να αποκτά ένα λείο και όμορφο σχήμα.
 • Τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Επομένως, μιλάμε για μακροχρόνια αποτελέσματα.
 • Σύμφωνα με πρόσφατη κλινική μελέτη, το 83% των ασθενών έμειναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.
 • Η Coolsculpting® είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος κρυολιπόλυσης, με περισσότερες από 1.000.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο.
 • To ιατρικό προσωπικό του MediCenter, το πρώτο στην Ελλάδα που έφερε τη νέα εφαρμογή  CoolMini®, έχει εκπαιδευτεί στις Η.Π.Α. και εξειδικεύεται αποκλειστικά στις θεραπείες με Coolsculpting®

  Info
  MediCenter, Λεωφ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ.: 211 1088444
  Facebook  

 

TAGS