Για τα περισσότερα μοντέλα, οι εβδομάδες μόδας είναι συνώνυμες με διαρκείς αλλαγές. Αλλαγές ρούχων, αλλαγές χτενίσματος, αλλαγές μακιγιάζ- η Μπέλα Χαντίντ είχε δηλώσει ότι μπορεί να λούζει τα μαλλιά της και 4 φορές την ημέρα, προκειμένου να αλλάξει χτένισμα για τα διαφορετικά σόου. 

Αυτή η διαδικασία, αν και συμβαίνει μόνο δύο φορές το χρόνο, είναι εξαιρετικά επιβλαβής για την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά. Έτσι, όταν ο Marc Jacobs ανακοίνωσε το όραμά του τα μοντέλα του σόου του να εμφανιστούν με παστέλ μαλλιά, όλοι συνειδητοποίησαν ότι δεν επρόκειτο απλώς για τολμηρή επιλογή, αλλά για θυσία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Παρ΄όλα αυτά, τα 37 μοντέλα που περπάτησαν στο σόου του, αποφάσισαν οικειοθελώς να βάψουν τα μαλλιά τους παστέλ- γεγονός που σήμαινε ότι έπρεπε πρώτα να τα περάσουν από ντεκαπάζ, και κατά πάσα πιθανότητα να τα ξαναβάψουν την επόμενη (ή και την ίδια) μέρα στο προηγούμενο χρώμα τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Είναι το μεγαλύτερο πρότζεκτ που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε πριν το σόου ο επί κεφαλής hair stylist Josh Wood. Έτσι, τα μαλλιά των μοντέλων βάφτηκαν σε κουφετί, απαλό κοραλί, γαλάζιο, γκρι και φιστικί, ψεκάστηκαν με λακ και στυλιζαρίστηκαν σε παιχνιδιάρικες κοτσίδες και στυλ «λάχανο» που έβγαινε κατευθείαν απ'΄την καρδιά των 60s. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

To χρώμα των μαλλιών συνδυάστηκε με αντίστοχες παστέλ σκιές και σε πολλές περιπτώσεις παστέλ outfits με πούλιες, κρόσια και όγκους, συνθέτοντας ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα σόου στην ιστορία του οίκου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες ολόκληρο το σόου του οίκου εδώ.

 

TAGS