Τι μπορεί να πρωτοπεί κανείς για την αξεπέραστη Jane Fonda; Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του Χόλιγουντ, που είναι λες και έχει ζήσει παράλληλες ζωές: από ξανθιά ανδρική φαντασίωση, έγινε ιέρεια της αεροβικής γυμναστικής, πολιτική ακτιβίστρια, εξαιρετική ηθοποιός και μητέρα 3 παιδιών. Μάλιστα τελευταία, πρωταγωνίστησε μαζί με την Τζούλιαν Μουρ και άλλες εξαιρετικές συναδέλφους της σε μεγάλη καμπάνια ομορφιάς για την L'oreal.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της, προσέχει πάντα τον εαυτό της και βάζει στόχους.

Σήμερα, έχοντας κλείσει τα 80 της χρόνια, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την ενέργεια, το ταλέντο, τη θετική σκέψη και τις μοναδικές της εμφανίσεις. Είναι μία από τις πιο ωραίες ηθοποιούς παγκοσμίως και είναι αυτή που μας δίδαξε τι σημαίνει γυμναστική και καλή σωματική υγεία.

Πώς όμως έχει καταφέρει να διατηρείται πάντα σε φόρμα και να δείχνει τόσο φρέσκια και λαμπερή; Ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της;

Η Jane Fonda στην αρχή της καριέρας της

Όπως η ίδια αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της, προσέχει πάντα τον εαυτό της και βάζει στόχους. “Το πώς δείχνεις, εξαρτάται πάρα πολύ από το πώς νιώθεις. Η ψυχολογία και η σωματική σου υγεία εξαρτάται από το τι συμβαίνει μέσα σου. Έαν διψάς για ζωή, έχεις ανησυχίες και αγαπάς τους ανθρώπους, τότε αυτό αντανακλάται και στην εξωτερική σου εικόνα. Δείχνεις πιο χαρούμενη, πιο λαμπερή και γεμάτη ενέργεια.”

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν πίνει στη συχνότητα που έπινε παλαιότερα, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Δε μπορεί να ξυπνάει και να χαραμίζει το πρωινό της, λόγω hangover. Μάλιστα, όταν εργάζεται δε μπορεί να πιει ούτε ένα μαρτίνι, παρόλο που είναι το αγαπημένο της ποτό.

Πάντως για να το λέει η Jane Fonda, κάτι παραπάνω ξέρει.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS