Αρκετές από εμάς έχουμε μείνει σε παλιές και κλασσικές τεχνοτροπίες στα νύχια που μπορεί μεν να νιώθουμε ασφαλείς ωστόσο είναι πασέ. Δες 5 από αυτά και πώς να τα αντικαταστήσεις.

Τετράγωνα

Θυμάσαι κάπου στα μέσα των 00s που ήταν μόδα τα τετράγωνα νύχια; Ε, πλέον στο 2016 δεν είναι. Αντί για αυστηρό τετράγωνο, στρογγύλεψε τις γωνίες για να είσαι στο πνεύμα της εποχής.

Γαλλικό

Ξέχνα το κλασσικό χρώμα στο γαλλικό μανικιούρ: δηλαδή άσπρη γραμμή και ανοιχτή ροζ βάση. Δοκίμασε άλλα χρώμα και φρόντισε να μην είναι πολύ μακριά.

Αυτοκόλλητα

Μπορεί να είναι μια από τις ευκολότερες λύσεις τα αυτοκόλλητα νυχιών αλλά πλέον είναι ντεμοντέ. Αντ' αυτού δοκιμάσε το απόλυτο trend της σεζόν που είναι σπρέι στα νύχια. Στο είχαμε προτείνει τις προάλλες.

Το μοναδικό διαφορετικό νύχι

Αν παλιότερα θεωρούνταν «τσαχπινιά» να έκανες σχέδιο σε ένα νύχι για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, τώρα είναι passé. Κάνε το ίδιο εκκεντρικό ή μη σχέδιο σε όλα τα νύχια και εντυπωσίασε.

Κοσμήματα στα νύχια

Πόσες φορές είχες γρατσουνιστεί με τα κοσμήματα που είχες βάλει στα νύχια σου; Επιτέλους αυτή η μόδα έφτασε στο τέλος της και αντικαταστάθηκε από τα πολλά και μπλεγμένα χρώματα.

TAGS