ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

5 looks που θα κλέψουμε από τις Χρυσές Σφαίρες

Χρύσες εμφανίσεις σε ένα παραδοσιακό θεσμό που όταν τον αναδομείς σου μένουν μερικά make up look και ορισμένα χτενίσματα που θέλεις οπωσδήποτε να υιοθετήσεις.

5 looks που θα κλέψουμε από τις Χρυσές Σφαίρες

Τα τέλεια κύματα

Η Kate Hudson αφέθηκε στα μαγικά χέρια του κομμωτή της David Babaii και απέκτησε εκείνα τα waves που όλες θα θέλαμε να έχουμε στα μαλλιά μας. Για να τα καταφέρετε, πρέπει να εξασκηθείτε στην πρέσα και να ξεχάσετε ό,τι ξέρετε για την τυποποιημένη μπούκλα. Επίσης, καλό είναι να έχετε το σωστό μήκος στα μαλλιά σας. Ένα κόψιμο στο ύψος των ώμων είναι το σωστό μήκος για έντονη φυσική κίνηση και μεγάλες δόσεις θηλυκότητας.

Τα χείλη που στάζουν αίμα

5 looks που θα κλέψουμε από τις Χρυσές Σφαίρες
Φωτο: Splash News

Στην περίπτωση της Amber Heard δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Τις απαλές. Χολιγουντιανές βαγκ ή τα berry, matte lips που έδειχναν απίστευτα sexy και ανεπιτήδευτα; Προτιμήσαμε να κάνουμε focus στα χείλη για δύο λόγους: πρώτον γιατί το χρώμα αυτό ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και έχει την ικανότητα να ενισχύει, άμεσα, την αυτοπεποίθηση μας και δεύτερον γιατί τα κόκκινα χείλη είναι μια διαχρονική αξία και μια λύση όταν θέλουμε soft μακιγιάζ στα μάτια μας.

Τα υπέροχα τόξα

Φωτο: Splash News

Αν και καθόλου δεν μας άρεσε το μπορδοροδοκόκκινο κραγιόν της Rooney Mara, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η ψηλή αλογοουρά της που σχημάτιζε μια υπέροχη πλεξούδα αλλά και τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια της που ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες και να οδηγούν το βλέμμα μας κατευθείαν μέσα στα μάτια της, μας έκαναν να υποκλιθούμε ταπεινά μπροστά της. Για τέλεια φρύδια, δεν ξεχνάμε το ραντεβού μας στα Brow Bar των Benefit που βρίσκονται στα καταστήματα Sephora. Για την πλεξούδα, αφήνουμε απλώς την φαντασία μας να δουλέψει.

Το σωστό smoky

Φωτο: Reuters

Την απεριόριστη εκτίμηση μας κέρδισε ακόμα το soft, smoky look που δημιούργησε στην Cate Blanchett η Make Up Artist Jeanine Lobell με προϊόντα Giorgio Armani. Ένα smoky look που προέκυψε από την αρμονική συνύπαρξη τριών, διαφορετικών, υγρών σκιών που δουλεύτηκαν αριστοτεχνικά σε όλο το κινητό βλέφαρο για να δώσουν ένα αποτέλεσμα που είναι μόνο γοητευτικό και καθόλου σκληρό. Το ίδιο πολύ αγαπήσαμε και τα baby pink χείλη της. Μια απόλυτα κομψή παρουσία.

Το ευαίσθητο σινιόν

Φωτο: Splash News

Ρομαντικό και αισθησιακό το σινιόν της Alicia Vikander, δεν θα μπορούσε παρά να κλέψει τις εντυπώσεις μας. Ο δημιουργός του, Chris Naselli, στριφογύρισε απαλά την φράντζα της στο πλάι συγκρατώντας της χαμηλά στον λαιμό σε έναν τέλειο κότσο. Για να αυξήσει τον όγκο της τρίχας, ο Naselli, χρησιμοποίησε ένα sea salt spray, το οποίο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πρέπει να το κάνετε προσεχτικά και με φειδώ για να μην μοιάζουν τα μαλλιά σας απεριποίητα και θαμπά.

Read Next

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

Περισσότερα από

Ομορφιά

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".