ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 θαυματουργές μάσκες ομορφιάς που θα σε κάνουν... καινούργια

Αυτές είναι οι 10 θαυματουργές μάσκες ομορφιάς που υπάρχουν στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και υπόσχονται να σε κάνουν καινούργια. Για όλα τα budget.

10 θαυματουργές μάσκες ομορφιάς που θα σε κάνουν... καινούργια

Κάνουν θαύματα και βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα σας, στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες μάσκες ομορφιάς για όλα τα budget. Ποια θα αποκτήσεις σήμερα;

10 θαυματουργές μάσκες ομορφιάς που θα σε κάνουν... καινούργια
Frezyderm, AC-NORM Peel-off Mask, 18.43 ευρώ. Ιδανική για τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και την προετοιμασία του δέρματος για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν. Εφαρμογή peel-off: Μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της.
Lierac, premium le Masque Supreme Anti Age, 69.00 ευρώ. Εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, πλούσια σε διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος. Με σύμπλοκο Premium Cellular 4,5%: Εξαπεπτίδιο FX, Τερπενοειδή και εκχυλίσματα σπάνιων μαύρων λουλουδιών (μαύρη ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο Baccara, μαύρη παπαρούνα).
Korres, Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου με Άγριο Τριαντάφυλλο, 24.80 ευρώ. Βελούδινη μάσκα που λειώνει με τη θερμοκρασία της επιδερμίδας κατά το άπλωμα και απορροφάται άμεσα. Ενισχυμένη με λάδι Άγριου Τριαντάφυλλο, καθαρή βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και επανόρθωση υφής από την πρώτη κιόλας χρήση. Περιέχει επίσης αλόη, έλαιο jojoba, λεκιθίνη και μελισσόκερο.
Galenic Cauterets, Masque exfoliant clarte 2 en 1, 18.50 ευρώ. Απολεπιστική φροντίδα για το δέρμα που καθαρίζει απαλά, ενώ επιτρέπει στα ευεργετικά συστατικά της μάσκας να εισχωρήσουν στο δέρμα. Υφή διπλής δράσης για ένα αποτέλεσμα μοναδικό με μία μόνο κίνηση.
Nuxe, Nuxuriance ultra Masque Roll On, 42.00 ευρώ. Μάσκα σε μορφή roll-on για ολική αντιγήρανση και ενίσχυση της πυκνότητας της επιδερμίδας, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και υαλουρονικο οξύ ππου απαλύνει και επανασχεδιάζει το οβάλ του προσώπου και επαναφέρει τη φυσική λάμψη.
Avene, Tolerance extreme masque, 20.20 ευρώ. Ενυδατική και καταπραυντική μάσκα που σέβεται την δερματική ισορροπία του ευαίσθητου και υπερ-ευαίσθητου δέρματος σε καταστάσεις έξαρσης (αλλεργίες, οξεις ερεθισμοί, μετά απο μικρές δερματολογικές πράξεις). Καταπραύνει άμεσα την επιδερμίδα και της προσφέρει εντατική ενυδάτωση.
APIVITA, μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό με πρόπολη, 12.00 ευρώ. Κύρια συστατικά και οφέλη: Βάμμα πρόπολη με αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές. Πανθενόλη με μαλακτική δράση. Βιταμίνη Ε και νερό από βιολογικό πράσινο τσάι με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αναζωογονούν και αφήνουν απαλή την επιδερμίδα. Βιολογικό αιθέριο έλαιο λεμόνι με καθαριστικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
Darphin, Hydrating Kiwi Mask, 36.00 ευρώ. Πολυτελής, ενυδατική-αναζωογονητική μάσκα φρούτων σε μορφή κρέμας, που ξεδιψά άμεσα το δέρμα, αναπληρώνοντας την πολύτιμη υγρασία του και αποκαθιστώντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη του. Περιέχει εκχυλίσματα από βούτυρο καριτέ, ρόδι, kiwi, Βιταμίνη Ε και μάνγκο.
Ducray, Keracnyl Masque Triple Action, 13.30 ευρώ. Προσφέρει τριπλή δράση: Απορροφά την περίσσεια σμήγματος χάρη στην άργιλο, αποσυμφορεί τους πόρους χάρη στο συνδυασμό αργίλου / πολυ-υδροξυ-οξέων, απολεπίζει χάρη στη μηχανική δράση των μικροσφαιριδίων πολυαιθυλενίου σε μορφή κηρών.
La Roche Posay, Hydraphase Intense Masque, 2.60 ευρώ. Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης σε μονοδόσεις. Επαναφέρει την απαλότητα και την αίσθηση άνεσης στο δέρμα, που διαρκεί ακόμα και 8 ώρες μετά την εφαρμογή. Χωρίς paraben.

Read Next

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

Περισσότερα από

Ομορφιά

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.