ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 τέλεια προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν τα πάντα από το πρόσωπό σου. Ναι, τα πάντα

Σε μορφή αφρού ή τζελ, καθαρίζουν τα πάντα από το πρόσωπό σου, κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει. Τα 10 καλύτερα που θα τα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

10 τέλεια προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν τα πάντα από το πρόσωπό σου. Ναι, τα πάντα

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα προϊόντα καθαρισμού που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

Σε μορφή αφρού ή τζελ, καθαρίζουν γρήγορα τα πάντα από το πρόσωπό σου και κάνουν το δέρμα σου να λάμπει.

10 τέλεια προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν τα πάντα από το πρόσωπό σου. Ναι, τα πάντα
Frezyderm Mild Wash Extra Foam, 17.21 ευρώ. Πολύ απαλός αφρός καθαρισμούγια τη φυσιολογική, καθώς και την ευαίσθητη επιδερμίδα, εμπλουτισμένος με φυτικά δραστικά συστατικά για προστασία από ερεθισμούς και ιδανικός για την ενίσχυση της φυσιολογικής άμυνας του δέρματος.
Vichy -Purete Thermale Mousse Nettoyant Eclat, 14.39 ευρώ. Tο «μαγικό» νερό μεταμορφώνεται σε πλούσιο και αέρινο αφρό με μία μόνο πίεση. Καθαρίζει την επιδερμίδα και ξαναζωντανεύει τη φυσική λάμψη της -είναι ιδανικό και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
Korres Τζελ Καθαρισμού Προσώπου με Άσπρο Τσάι, 11.80 ερυώ. Πλούσιο σε ιαματικό νερό της Avene, προσφέρει στο δέρμα όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του νερού. Καθαρίζει και απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες και την περίσσεια σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και βοηθά την επιδερμίδα να ξαναβρεί την ελαστικότητά της.
Apivita cleansing gel με προπολη & lime Oily/Combination Skin, 13.50 ευρώ.Για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη και κίτρο, περιέχει: Φυσικά συστατικά καθαρισμού που απομακρύνουν ρύπους και λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα, πρόπολη: που προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση, κίτρο που τονώνει και δροσίζει, αιθέρια έλαια που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και χαρίζουν ματ όψη.
Panthenol extra face cleansing gel, 8.00 ευρώ. Αφρώδες, διάφανο, χωρίς σαπούνι, με Πανθενόλη, Αλαντοίνη και Χαμομήλι. Καθαρίζει και δροσίζει τέλεια την επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να την ξηραίνει. Απομακρύνει ρύπους, λιπαρότητα, δεν προκαλεί ερεθισμούς.
Galenic pur-mousse nettoyante demaquillante, 16.00 ευρώ. Ανάλαφρος και αέρινος αφρός καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου με λεπτόρρευστη υφή, η οποία μετά την ανακίνηση κάνει πλούσιο αφρό. Το καθαρό εκχύλισμα μελιλώτου συμβάλλει στην καταπράϋνση της επιδερμίδας και στον άριστο καθαρισμό της και είναι ιΙδανικό για καθημερινή συχνή χρήση.
Castalia Gel Nettoyant Surgras, 12.70 ευρώ. Κατάλληλο για κανονική, μεικτή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Περιέχει συνδυασμό ήπιων καθαριστικών και φυτικών πρωτεινών, που περιποιούνται την επιδερμίδα. Καθαρίζει απαλά χωρίς να διαταράσσει το ιδανικό επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Δεν περιέχει σαπούνι και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Avene mousse nettoyante, 14.80 ευρώ. Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ με απαλότητα, απομακρύνοντας τις άχρηστες ουσίες και την περίσσεια σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους, εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και είναι πλούσιο σε ιαματικό νερό της Avene, προσφέροντας στο δέρμα όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του νερού.
Bioderma Sensibio DS Gel Moussant / DS Foaming Gel, 19.00 ευρώ. Αφρώδες gel εξασφαλίζει τον εξαιρετικά ήπιο καθαρισμό του ερεθισμένου δέρματος με σμήγμα, περιέχει ειδικά ενεργά συστατικά για την καταπολέμηση της διάδοσης των μικροοργανισμών, χωρίς παράγοντες ερεθιστικούς υπεύθυνους για την επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος. Έχει πολύ ήπια βάση και φυσιολογικό pH με σεβασμό στήν ισορροπία του δέρματος.
La Roche-Posay- Effacklar gel moussant purifiante, 16.19 ευρώ. Καθαρίζει απαλά το δέρμα χάρη στα καθαριστικά του στοιχεία, που έχουν επιλεγεί για να σέβονται το ευαίσθητο δέρμα. Απομακρύνει τα ξένα σώματα και το πλεονάζον σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και δροσερό. Περιέχει το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό της Roche-Posay, με pH 5.5 και δεν περιέχει σαπούνι, οινόπνευμα, χρωστικές, paraben.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.