ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 κορυφαία προϊόντα για after sun περιποίηση και long lasting μαύρισμα

Βρήκαμε τα 10 κορυφαία προϊόντα που υπόσχονται μια σούπερ after sun περιποίηση αλλά και μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. Στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

10 κορυφαία προϊόντα για after sun περιποίηση και long lasting μαύρισμα

Αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν στο φαρμακείο σας και σας υπόσχονται μια σούπερ after sun περιποίηση αλλά και μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο.

Ποιο θα διαλέξεις για να το έχεις πάντα μαζί σου αυτό το καλοκαίρι;

10 κορυφαία προϊόντα για after sun περιποίηση και long lasting μαύρισμα
FREZYDERM - AFTER SUN Mousse - 21.71 ευρώ. Προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς, χάρη στην D-Panthenol & την Βιταμίνη E. Ενυδατώνει και δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα. Προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

KORRES - AFTER SUN Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με aloe vera - 13.91 ευρώ. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης. Η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο Αβοκάντο ενυδατώνουν σε βάθος και ανακουφίζουν από την αίσθηση καψίματος. Το χαμομήλι και η καλέντουλα απαλύνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Παράλληλα, ένας συνδυασμός βιομορίων από φυσικά αμινοξέα επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και ενδυναμώνει το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης.

LA ROCHE-POSAY - POSTHELIOS After Sun Face & Body - 21.07 ευρώ. Με επίπεδα νικελίου χαμηλότερα από το κατώτατο όριο για αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Υφή που απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα. Χωρίς paraben. Πρακτική συσκευασία με απλικατέρ.

VICHY - IDEAL SOLEIL After Sun Lait - 18.65 ευρώ. Μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει. Με διακριτικό άρωμα, που χαρίζει έντονη φρεσκάδα με κάθε εφαρμογή. Υποαλλεργικό. Χωρίς paraben. Κατάλληλο ακόμα και ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy.
APIVITA - AFTER SUN Ενυδατική Κρέμα-Gel για πρόσωπο και σώμα - 11.59 ευρώ. Ενυδατική και δροσιστική κρέμα - gel για πρόσωπο και σώμα, με πατέντα πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο, αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών. Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

NUXE - Refreshing After Sun Lotion for Face & Body - 17.14 ευρώ. Παρατείνει το μαύρισμα. Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα σας. Επανορθώνει το δέρμα από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

BIODERMA - PHOTODERM After Sun - 11.09 ευρώ. Γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα, εμπλουτισμένο με τις μαλακτικές και καταπραϋντικές ουσίες αλλαντοϊνη και ginkgo biloba, τα οποία καταπραΰνουν το αίσθημα της υπερθέρμανσης. Η γλυκερίνη και το shea ενυδατώνουν, παρέχουν αναδιάρθρωση και προλαμβάνουν την δερματική ξηρότητα που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

LUXURIOUS - SUN CARE AFTER SUN Face & Body Cooling Gel with Hyaluronic Acid - 7.06 ευρώ. Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις ελεύθερες ρίζες και ανακουφίζει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.
HELENVITA - AFTER SUN CARE Aloe Vera Gel - 6.05 ευρώ. Gel αλόης με πανθενόλη και αλλαντοϊνη για την ανάπλαση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας και γλυκερίνη με δράση ενυδάτωσης.

MUSTELA - After Sun Spray - 18.06 ευρώ. Καταπραΰνει, ενυδατώνει και δροσίζει άμεσα το δέρμα, χάρη στο έλαιο jojoba και το βούτυρο Cupuacu που περιέχει. Ελαφρά αρωματισμένο. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ειδικά σχεδιαασμένο για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Προτεραιότητα σε συστατικά φυσικής προέλευσης.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.