ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 καλλυντικά που αγαπούν το δέρμα σου περισσότερο από όσο το αγαπάς εσύ

Μπήκαμε στο hondoscenter.gr και ψωνίσαμε. Και μετά "την ψωνίσαμε" με το αποτέλεσμα. Δέκα καλλυντικά προϊόντα που κάνουν το δέρμα σου να "χαμογελάει".

10 καλλυντικά που αγαπούν το δέρμα σου περισσότερο από όσο το αγαπάς εσύ

Δείτε το εδώ

10 καλλυντικά που αγαπούν το δέρμα σου περισσότερο από όσο το αγαπάς εσύ
Shiseido BIO-PERFORMANCE LiftDynamic Serum Η Shiseido με τη νέα σειρά προϊόντων της έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα, καταρρίπτοντας τον νόμο της βαρύτητας και ανεβάζοντας την επιδερμίδα σας στα ύψη! Η προηγμένη τεχνολογία TruStructiv της νέας Bio-Performance LiftDynamic Collection είναι το κλειδί για την άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας, ξυπνώντας μοναδικές ιδιότητες σύσφιξης και ανόρθωσης. Σήμερα, η σειρά Bio-Performance, κατέχοντας 24 διεθνή βραβεία Τύπου και 109 πατέντες ευρεσιτεχνίας από το πρώτο της λανσάρισμα το 1988, εξελίσσεται, επιτυγχάνοντας την απόλυτη ανόρθωση της επιδερμίδας σας. Δώστε ώθηση στη διαδικασία ανανέωσης και χαρίστε στο δέρμα σας το απαραίτητο lifting με τα προϊόντα Bio-Performance LiftDynamic Face Cream, Eye Treatment & Serum.

Δείτε το εδώ

Lancome Galatéis Douceur Ανακαλύψτε ξανά την αίσθηση της απόλυτης καθαρότητας. Η επιδερμίδα σας αναπνέει και αποπνέει φυσική ομορφιά. Ένα ρευστό γαλάκτωμα, απαλό και ελαφρύ, που αφαιρεί το μακιγιάζ γρήγορα και αποτελεσματικά. Στο πέρασμά του, make up, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν... όλα διαλύονται και σβήνονται. Είναι εξίσου απαλό με τα μάτια και με την επιδερμίδα, την οποία αφήνει καθαρή, ελαστική και απολαυστικά δροσερή.

Δείτε το εδώ

Payot Hydra 24+ Regard Glacon Δροσερό roll-on που εφαρμόζεται πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια με απαλό μασάζ. Η φρεσκάδα της υφής του, σε συνδυασμό με το μασάζ της μεταλλικής μπίλιας, δροσίζει, ξεκουράζει και λειαίνει άμεσα την περιοχή των ματιών. Η περιοχή των ματιών είναι ενυδατωμένη, προστατευμένη και ξεκούραστη, δείχνει λεία και ανανεωμένη και το βλέμμα φωτίζεται.

Δείτε το εδώ

Sonic System Purifying Cleansing Brush Το νέο σύστημα καθαρισμού με ηχητικά κύματα Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush προσφέρει απαλά, ένα νέο είδος καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι η πιο καθαρή και υγιής επιδερμίδα που είχατε ποτέ. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα λεία και πιο λαμπερή όψη, οι πόροι παραμένουν καθαροί.

Δείτε το εδώ

Daily Reviving Concentrate Το Daily Reviving Concentrate της Kiehl’s περιέχει φυτικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας. Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες ουσίες που εκχυλίζονται από φυτά μέσω απόσταξης με ατμό. Ο όρος αιθέριο (essential) υποδηλώνει ότι το έλαιο έχει το χαρακτηριστικό άρωμα η το απόσταγμα (essence) του φυτού. Αυτά τα έλαια απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα και τα βασικά τους συστατικά συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό και περιβαλλοντικό στρες.

Δείτε το εδώ

Estee Lauder New Dimension Expert Liquid Tape Mια στοχευμένη σύνθεση που προσφέρει μια αίσθηση σύσφιξης στις κύριες γωνίες του προσώπου. Με το χρόνο το New Dimension Expert Liquid Tape, βοηθά στην σύσφιξη, στην τόνωση προσφέροντας μια πιο σμιλευμένη και ανορθωμένη εμφάνιση γύρω και από την περιοχή των ματιών.

Δείτε το εδώ

Liquid Glow Skin Best Το πρώτο λάδι από την Biotherm για άμεση αναζωογόνηση που απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες και προσφέρει άμεση ζωντάνια και λάμψη και ορατή προστασία της νεότητας. Με μια ασυνήθιστη υφή ξηρού λαδιού που αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια. Το Liquid Glow είναι ένα ευπροσάρμοστο λάδι περιποίησης, ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης με πολλαπλά οφέλη. Το λάδι μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας ανά πάσα στιγμή. Επιλέξτε τη δόση που θα εξασφαλίσει τα οφέλη που χρειάζεται η επιδερμίδα σας: από μία σταγόνα, την οποία αναμιγνύετε με το συνηθισμένο σας ενυδατικό προϊόν για να ενισχύσετε τη λάμψη και να καταπολεμήσετε την οξείδωση, μέχρι τέσσερις σταγόνες ως μάσκα επανόρθωσης.

Δείτε το εδώ

Prevage Κρέμα καθαρισμού για αναζωογόνηση της ώριμης επιδερμίδας.

Δείτε το εδώ

Dolce&Gabbana Essential Αποτελεσματική τελετουργία για τον καθαρισμό, την τελειοποίηση και την προστασία του δέρματος. Η Essential αποτελείται από επτά προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας και μια κρέμα αντηλιακής προστασίας, σχεδιασμένη για να καθαρίζει, να τελειοποιεί και να συμβάλλει στην προστασία του δέρματος. Αποκαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά του δέρματος στην πιο αγνή της μορφή, κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώνει τα οφέλη της Aurealux στον τόνο του δέρματος, την υφή και το περίγραμμα, με σκοπό την απόκτηση μιας σαγηνευτικής επιδερμίδας.

Δείτε το εδώ

Giorgio Armani Luminessence CC Cream Τώρα μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας έναν καλό βραδινό ύπνο με μια κίνηση. Η 1η CC cream κατά της κούρασης σε 3 αδιόρατες αποχρώσεις, σε υφή που «ξυπνά» την επιδερμίδα. Άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν στον τόνο και την υφή της επιδερμίδας.

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.