
Το άρωμα είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Όταν όμως κυκλοφορούν νέες δημιουργίες μεγάλων οίκων που φέρουν την υπογραφή σπουδαίων αρωματοποιών δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ακόμη λοιπόν και αν έχεις καταλήξει στο αγαπημένο σου άρωμα και δεν το αποχωρίζεσαι καλό είναι, ειδικά όταν αλλάζει η σεζόν, να δοκιμάζεις κάποια καινούρια και να γνωρίζεις τις εξελίξεις στον χώρο. Επιπλέον, ανάλογα με την διάθεση και την εποχή, μπορεί να θέλεις να αλλάξεις μυρωδιά, να υιοθετήσεις μια νέα εσάνς που θα σε συνοδεύει όλη μέρα. Αυτό το φθινόπωρο έχουμε πολύ ξεχωριστές αρωματικές αφίξεις που δεν πρέπει να χάσεις.
L' Or de J' Adore, Dior
Το έχεις σίγουρα ακούσει, το πιθανότερο είναι να το έχεις ήδη δοκιμάσει. Το J' Adore του Dior είναι πλέον ένα άρωμα κλασικό και πολύ πετυχημένο. Ο δημιουργός του, Francis Kurkdjian, επιστρέφει τώρα και προτείνει μια νέα οσφρητική εκδοχή του εμβληματικού αρώματος. Στο νέο L'Or de J'Adore ο αρωματοποιός αξιοποιεί στο έπακρο τη λουλουδάτη πτυχή του αρώματος που περιλαμβάνει γιασεμί, τριαντάφυλλο, μιγκέ και βιολέτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα eau de parfum που ενσαρκώνει τέλεια την έννοια του λουλουδάτου αρώματος, μια πληθωρική και αισθησιακή εσάνς, μια αρωματική σύνθεση γεμάτη αρμονία και δυναμισμό.

Idôle Now, Lancôme
Όταν γεννήθηκε, το 2019, το Idôle απευθύνθηκε σε μια νέα γενιά γυναικών που είναι γενναιόδωρες, δυναμικές, συμπεριληπτικές και φιλόδοξες, που θέλουν να ενδυναμώσουν άλλες γυναίκες και να τις παροτρύνουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Φέτος, το ανατρεπτικό αυτό άρωμα επιστρέφει ως Idôle Now, με μια επιτακτική επιθυμία για αλλαγή του κόσμου, για ένα νέο αύριο. Για την δημιουργία του έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους τρεις γυναίκες αρωματοποιοί ενώ τα συστατικά του είναι ενισχυμένα και εξασφαλίζουν ένα πιο έντονο και δυναμικό οσφρητικό αποτύπωμα. Στη καμπάνια πρωταγωνιστεί η Zendaya, μια σταρ στο απόγειό της, που παρακινεί τις γυναίκες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο αύριο.

Goddess, Burberry
Το νέο άρωμα του οίκου Burberry είναι γεγονός. Το Burberry Goddess Eau de Parfum έχει ξεχωριστή σύνθεση ενώ στην καμπάνια του πρωταγωνιστεί η ανερχόμενη Emma Mackey, μια δυναμική ηθοποιός που γίνεται ένα με μια αγέλη από λέαινες. Όλος αυτός ο δυναμισμός εκφράζεται με την gourmand οσφρητική σύσταση του αρώματος όπου πρωταγωνιστεί ένα τρίπτυχο από βανίλιες: infusion βανίλιας, χαβιάρι βανίλιας και absolute βανίλιας. Το Goddess είναι το πρώτο refillable άρωμα Burberry σηματοδοτώντας έτσι μια νέα, πιο βιώσιμη εποχή για τον οίκο.
