ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Hair styling extravaganza | Οι κορυφαίοι της κομμωτικής μάγεψαν το ελληνικό κοινό σε ένα απολαυστικό show

Οι Robert Cromeans & Stephen Moody βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή και μαζί με την Mary Cromeans σε ένα show που πραγματοποίησε η Paul Mitchell για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

κομμωτης

Πανέμορφα μαλλιά με ξεχωριστά κουρέματα και εντυπωσιακά χρώματα παρουσιάστηκαν επί σκηνής και κέρδισαν τις εντυπώσεις στο γεμάτο θέατρο του ACS Athens – American Community Schools of Athens. Ένα show γεμάτο μόδα, νέες ιδέες και την εμπειρία των κορυφαίων του είδους.

Hair styling extravaganza | Οι κορυφαίοι της κομμωτικής μάγεψαν το ελληνικό κοινό σε ένα απολαυστικό show

Ο παγκόσμιος καλλιτεχνικός διευθυντής της John Paul Mitchell Systems®, ο χαρισματικός Robert Cromeans ένας από τους πιο δημιουργικούς showman του κλάδου, χάρισε στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία θέασης. Και αποτέλεσε έμπνευση για τους επαγγελματίες κομμωτές που είχαν την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί τους τις επιτυχημένες επιχειρηματικές στρατηγικές που ακολουθεί και ίδιος στις επιχειρήσεις του.

κομμωτης

Ο πολυβραβευμένος παγκόσμιος εκπαιδευτής Stephen Moody μετέδωσε το πάθος του και τις γνώσεις του για την τέχνη του κουρέματος και τις μεταμορφώσεις μαλλιών. Παρουσίασε νέες τεχνικές κουρέματος και styling επί σκηνής και δημιούργησε μοναδικά looks.

κομμωτης

Η διεθνής εκπαιδεύτρια Mary Cuomo Cromeans μας ταξίδεψε στον κόσμο των χρωμάτων και των βαφών της Paul Mitchell, παρουσιάζοντας το νέο Bond Rx της Paul Mitchell. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναδόμησης των μαλλιών από μέσα προς τα έξω που εγγυημένα χαρίζει πιο υγιή και ανθεκτικά μαλλιά.

κομμωτης

Οι επαγγελματίες κομμωτές που παρευρέθηκαν και στο show αλλά και όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που παρέδωσαν οι Robert Cromeans, Stephen Moody & Mary Cromeans την Δευτέρα 8 Μαΐου στο Radisson Blu Park Hotel αποκόμισαν γνώση για όλους τους τομείς του κομμωτηρίου.

κομμωτης

Είχαν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν προσωπικά και να μιλήσουν ξεχωριστά με τους Robert, Stephen & Mary, οι οποίοι ήταν απόλυτα προσιτοί και εντυπωσίασαν με την αμεσότητα τους. Οι καλεσμένοι της Paul Mitchell κατέκλισαν τα social media με φωτογραφίες και βίντεο των θρύλων της κομμωτικής και μιλούν για ένα αξέχαστο διήμερο εμπειρίας και γνώσης.

Συμβουλές για νέες τεχνικές σε κούρεμα και χρώμα με τα επαγγελματικά προϊόντα της Paul Mitchell και αποδεδειγμένα επιτυχημένες επιχειρηματικές προτάσεις είναι ο απόηχος της διήμερης ξεχωριστής εμπειρίας που εξασφάλισε η Paul Mitchell Greece για τους επαγγελματίες κομμωτές.

www.paulmitchell.gr

www.facebook.com/PaulMitchellHairCareGR

www.instagram.com/paulmitchellgreece

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.