ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε»: Ο 9χρονος βαφτιστήρας του Πέτρου Πολυχρονίδη νίκησε τον καρκίνο

Όταν διαγνώστηκε, πριν από τέσσερα χρόνια, με μια επιθετική μορφή καρκίνου ο νονός του είχε κάνει μια εκστρατεία για να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του στις ΗΠΑ.

«Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε»: Ο 9χρονος βαφτιστήρας του Πέτρου Πολυχρονίδη νίκησε τον καρκίνο

Μπορεί να έχουμε ακόμα νωπή στη μνήμη μας την ιστορία του Παναγιώτη Ραφαήλ, που μετέβη στη Βοστώνη, χάρη στη συνεισφορά όλων, για να υποβληθεί σε μια επαναστατική θεραπεία κατά της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας, όμως υπάρχει και ένα ακόμα παιδάκι που βγήκε νικητής σε μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του, με την υποστήριξη του κόσμου.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Βαγγέλης, ο βαφτιστήρας του Πέτρου Πολυχρονίδη, διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου και ο νονός του με μια εκστρατεία κατάφερε να συγκεντρώσει, με επιτυχία, τα χρήματα (500.000 δολάρια) που απαιτούντο για τη θεραπεία του στο Νοσοκομείο Memorial στις ΗΠΑ. Αυτός ο μικρός μαχητής λοιπόν επέστρεψε καθαρός από καρκίνο στην Ελλάδα, όπως έγραψε, σε μια νέα, συγκινητική ανάρτηση, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Η αγάπη έκανε για ακόμα μια φορά το θαύμα της, ανατρέποντας τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέβασε μια φωτογραφία του με το παιδί στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας στη λεζάντα:

«Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης οπότε με μεγάλη χαρά την μοιράζομαι μαζί σας!

«Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ»

»Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ. Θα κάνει για πρώτη φορά φίλους εδώ στη χώρα του, την οποία αμυδρά θυμάται αφού έφυγε πολύ μικρούλης. Τον περιμένει μαζί με τους γονείς του, μια ολοκαίνουργια ζωή γεμάτη αισιοδοξία.

»Να είμαστε υγιείς, ενωμένοι, να αγαπάμε τους ανθρώπους και να φροντίζουμε όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αλλιώς είμαστε πάμπτωχοι».

Δείτε την ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη:

Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και...

Posted by Πέτρος Πολυχρονίδης - Petros Polychronidis on Saturday, March 27, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Read Next

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

Περισσότερα από

Stories

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

04 Μαϊ 2024

"Δεν ένιωσα ποτέ icon. Απλά πάντα έκανα τη δουλειά μου": Η μοναδική φινέτσα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Με συµµετοχή στην Αντίσταση στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο και πρέσβειρα της UNICEF, η πορσελάνινη ηθοποιός υπήρξε πολλά περισσότερα από µια θρυλική φιγούρα σε ένα LBD.

03 Μαϊ 2024

"Μα βγαίνοντας από την εκκλησιά ο Επιτάφιος τράβηξε πρώτα πλάγια, χώθηκε μέσα στις γειτονιές"

Σεφέρης, Ελύτης, Καζαντζάκης: Θρησκευόμενοι ή μη, παλαιότεροι και πλέον σύγχρονοι, οι λογοτέχνες συγκλονίζονται από το Θείο Δράμα και την "της φύσεως άνοιξη".

03 Μαϊ 2024

Ο Θανάσης Βέγγος με την οικογένειά του μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας έφυγε στις 3 Μαΐου του 2011. Ο φακός τον απαθανατίζει σε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή.

03 Μαϊ 2024

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς;

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και η πιο εμβληματική σειρά του Πάσχα επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες.