ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο «άγνωστος» γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αλέξανδρος, είναι μακριά από τα φώτα της διασημότητας

Το μοναχοπαίδι του Σπύρου Παπαδόπουλου και της σπουδαίας ηθοποιού Αθηνάς Τσιλύρα, έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και διατηρεί άψογη σχέση με τους γονείς του.

Ο «άγνωστος» γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αλέξανδρος, είναι μακριά από τα φώτα της διασημότητας

Το ζευγάρι Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα δεν προχώρησαν τη ζωή τους μαζί, απέκτησαν όμως τον γιο τους Αλέξανδρο, τον οποίο λατρεύουν και τους ενώνει γα πάντα.

Η αγαπημένη ηθοποίος, δε, σε παλιότερη ερώτηση αν θα ήθελε να έχει κάνει και άλλα παιδιά, απάντησε: «Ναι, θα ήθελα πολύ. Όχι µόνο δικά µου. Ήθελα και να υιοθετήσω! Και βέβαια να τα µεγαλώσω εγώ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, δεν κουράζοµαι καθόλου µαζί τους. Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά, µη σου πω τον αριθµό και τροµάξεις! (σ.σ.: γελάει). Θα είχα πουλµανάκι και θα πηγαίναµε οπουδήποτε. Λατρεύω αυτή την εικόνα ενός σπιτιού, µιας οικογένειας που εµφανίζονται παιδιά από παντού. Τη φασαρία τους, τα παιχνίδια τους, την ενέργειά τους, τους τσακωµούς τους, την κούρασή τους. ∆εν ξέρω γιατί, αλλά µαζί τους είναι σαν να µην υπάρχει τέλος και αρχή, µόνο ζωή. Και θεωρώ ότι έτσι µεγαλώνουν και πιο καλά, γιατί µαθαίνουν να µοιράζονται. ∆εν έγινε. ∆εν πειράζει. Το πιστεύω - αν κάτι δεν σου το δίνει η ζωή, είναι µόνο για καλό. ∆εν πρέπει να πιέζεις και να σπρώχνεις τα πράγµατα. Γενικότερα δεν πρέπει να το κάνεις... Καµιά φορά σκέφτοµαι ότι εάν είχα τόσα παιδιά, δεν θα έκανα τίποτε άλλο στη ζωή µου. Ίσως ποθούσα πιο πολύ να γυρίσω στο θέατρο».

Ο «άγνωστος» γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αλέξανδρος, είναι μακριά από τα φώτα της διασημότητας
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον γιο του Αλέξανδρο.

Ο Αλέξανδρος, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μόνο μία φορά και αυτή σε τυχαία έξοδό μπαμπά και γιου στα μπουζούκια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής καθώς όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Σπύρος Παπαδόπουλος τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν μακριά από αυτό τον χώρο. Μάλιστα, όπως είχε σχολιάσει στη συνέντευξή του αυτή ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ακόμα και αν χρειαζόταν να δουλεύει κάποιος από τους δύο, πάντα ο άλλος έμενε πίσω ώστε ο μικρός να μη μεγαλώσει στα παρασκήνια ενός θεάτρου.

Έτσι, ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και διατηρεί μία άψογη σχέση με τους γονείς του. Μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου "σπαθί". Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Δείτε μι απαλιότερη συνέντευξή του που, μεταξύ άλλων, μιλάει για τον γιο του:

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".