ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η άγνωστη τοξική σχέση της Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της: «Hθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ»

Όταν τα παιδιά από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, Σαμάνθα και Τόμας Τζούνιορ, έμαθαν ότι παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρι, μπήκαν σχεδόν βίαια στη ζωή της.

Η άγνωστη τοξική σχέση της Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της: «Hθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ»

Δεν είχε συμπληρωθεί ούτε εικοσιτετράωρο που η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας, όταν στη ζωή της Μαρκλ έκανε την εμφάνισή της η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα, με την οποία είχαν να συναντηθούν πάνω από μία δεκαετία.

Η Σαμάνθα ήταν το μεγαλύτερο παιδί του πατέρα της Μέγκαν, Τόμας, από τον πρώτο γάμο του με τη Ρόσλιν Λόβλες, η οποία γέννησε τη Σαμάνθα σε ηλικία μόλις 19 ετών. Δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε ένα ακόμα παιδί, τον Τόμας Τζούνιορ, προτού πάρουν διαζύγιο.

Σύμφωνα με το βιογραφικό βιβλίο «Finding Freedom. Βρίσκοντας την ελευθερία. Χάρι και Μέγκαν», που αφηγείται όλο το χρονικό της γνωριμίας και του ειδυλλίου του ζευγαριού μέχρι το λεγόμενο Megxit (στα ελληνικά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη), η Μέγκαν μεγαλώνοντας συνάντησε μόλις δύο φορές την αδερφή της, εν μέρει και λόγω της τεράστιας διαφοράς ηλικίας τους (δεκαεφτά χρόνια). Άλλωστε η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια, εγκατέλειψε τον Τόμας όταν η κόρη της ήταν μόλις δύο ετών, οπότε ήταν λογικό το κορίτσι να μην καλλιεργήσει ιδιαίτερα στενή επαφή με τα ετεροθαλή αδέρφια του.

Η Μέγκαν μεγαλώνοντας συνάντησε μόλις δύο φορές την αδερφή της, Σαμάνθα, εν μέρει και λόγω της τεράστιας διαφοράς ηλικίας τους (δεκαεφτά χρόνια).

Ωστόσο σύμφωνα με την εκδοχή της Σαμάνθα, οι αδελφές ήταν αρκετά κοντά για να μοιράζονται πληροφορίες όπως τις προτιμήσεις τους στους άντρες. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της ετεροθαλούς αδερφής της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Σαμάνθα άρχισε να παρουσιάζει τη Μέγκαν στα media σαν μια αδίστακτη καιροσκόπο, σχολιάζοντας σε διάφορα σκανδαλοθηρικά μέσα πως «φιλοδοξία της ήταν πάντα να γίνει πριγκίπισσα». Ακόμα πιο επιβλαβής για τη φήμη της Μέγκαν ήταν ο ισχυρισμός της Σαμάνθα ότι η αδερφή της την είχε απομακρύνει όταν εκείνη, το 2008, είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, που την καθήλωσε στην αναπηρική καρέκλα.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγραφείς της βιογραφίας και συντάκτες του βασιλικού ρεπορτάζ Omid Scobie και Carolyn Durand, όσο η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν άνθιζε, η Σαμάνθα συνέχισε να πουλάει στον Τύπο ιστορίες για την ετεροθαλή αδερφή της, προκειμένου να έχει ένα σταθερό εισόδημα.

Όσο η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν άνθιζε, η Σαμάνθα συνέχισε να πουλάει στον Τύπο ιστορίες για την ετεροθαλή αδερφή της, προκειμένου να έχει ένα σταθερό εισόδημα

Ο δεύτερος ετεροθαλής αδερφός της Μαρκλ, Τόμας Τζούνιορ, σε μια πρώτη συνέντευξη που έδωσε το 2017 στη Sun είχε μιλήσει ευνοϊκά για τη μέλλουσα τότε δούκισσα του Σάσεξ. Αποκάλυπτε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί επειδή είχε απειλήσει με άδειο όπλο τη σύντροφό του Ντάρλιν Μπλουντ κατά τη διάρκεια ενός μεθυσμένου καβγά τους, προσθέτοντας ότι ήλπιζε πως με εκείνο το περιστατικό δεν είχε ντροπιάσει τη Μέγκαν και ότι οι πράξεις του δεν θα τον αφαιρούσαν από τη λίστα των προσκεκλημένων του βασιλικού γάμου.

Όταν όμως έναν χρόνο αργότερα δεν έλαβε την πολυπόθητη πρόσκληση, τάχθηκε στο πλευρό της Σαμάνθα και εξαπέλυσε με τη σειρά του επίθεση στη Μαρκλ, σχολιάζοντας σε περιοδικό: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπετε το πραγματικό πρόσωπό της που βλέπει τώρα ολόκληρος ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή επιχειρεί να παίξει τον ρόλο μιας πριγκίπισσας, εφόσον το να είναι μια ηθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ έχει πλέον παλιώσει». Την κατηγόρησε επίσης πως είχε αφήσει τον πατέρα τους ξεχασμένο, μόνο και χρεοκοπημένο.

«Αυτή τη στιγμή επιχειρεί να παίξει τον ρόλο μιας πριγκίπισσας, εφόσον το να είναι μια ηθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ έχει πλέον παλιώσει» ισχυρίστηκε ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ

Οι συγγραφείς της βιογραφίας υπερασπίζονται τη Μαρκλ, εξηγώντας πως από τα χέρια του πατέρα της είχαν περάσει πάρα πολλά χρήματα, αλλά η κακοδιαχείρισή τους τον είχε οδηγήσει στη χρεοκοπία. Προσθέτουν πως η κόρη του, αντί να τον εγκαταλείψει, μόλις έκλεισε δουλειά στο «Deal or No Deal», κερδίζοντας πέντε χιλιάδες δολάρια για επτά επεισόδια, άρχισε να στέλνει χρήματα στον πατέρα της για να τον βοηθήσει να ορθοποδήσει. Οι ίδιοι παραθέτουν μια μαρτυρία ανώνυμης πηγής, σύμφωνα με την οποία κανένα από τα ετεροθαλή αδέρφια της δεν είχαν ενοχληθεί που δεν είχαν προσκληθεί στον πρώτο γάμο της Μέγκαν, με τον Τρέβορ Ένγκελσον. «Πιθανότατα δεν ήξεραν καν ότι παντρεύτηκε, αφού δεν είχαν ποτέ στενή επαφή» φέρεται να είπε μια φίλη της οικογένειας. «Φυσικά και νοιάζονται τώρα που παντρεύεται έναν πρίγκιπα».

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, κανένα από τα ετεροθαλή αδέρφια της δεν είχαν ενοχληθεί που δεν είχαν προσκληθεί στον πρώτο γάμο της Μέγκαν, με τον Τρέβορ Ένγκελσον

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μέγκαν ζήτησε από τον πατέρα της να παρέμβει και να ζητήσει από τη Σαμάνθα να σταματήσει να πουλάει ιστορίες στον Τύπο. Η απάντηση της Σαμάνθα ήταν: «Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η Μέγκαν είναι να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου ζητήσει η ίδια να σταματήσω». Εκείνη όμως δεν επικοινώνησε ποτέ, από φόβο, όπως πιστεύουν οι βιογράφοι της, ότι πιθανότατα η Σαμάνθα θα ηχογραφούσε το τηλεφώνημά τους και θα το πουλούσε κι αυτό στον Τύπο.

Στο μεταξύ ο πατέρας τους επέλεξε να κρατήσει ουδέτερη στάση (δεν είχε ξεσπάσει ακόμα η διαβόητη κόντρα του με τη Μαρκλ, που απασχόλησε έντονα τον Τύπο). Όπως είπε μια ανώνυμη πηγή που παραθέτει το βιβλίο: «Αγαπά το ίδιο και τις δύο κόρες του και δεν ήθελε καμία να αισθανθεί πως την απομακρύνει. […] Επιλέγει πλέον να περνά τις γιορτές μόνος του, παρά το γεγονός ότι είναι προσκεκλημένος τόσο από τη Σαμ όσο και από τον Τόμας Τζούνιορ».

Η άγνωστη τοξική σχέση της Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της: «Hθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ»
Οι πληροφορίες προέρχονται από το βιβλίο «Finding Freedom. Βρίσκοντας την ελευθερία. Χάρι και Μέγκαν και η δημιουργία μιας μοντέρνας βασιλικής οικογένειας», των Omid Scobie και Carolyn Durand, που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική photo: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".