ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ένα βράδυ, ο Ζακ μου έστειλε μήνυμα στο Facebook: Φώναξε την αστυνομία, κάποιος θέλει να με δείρει»

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία της για τον Ζακ Κωστόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τη σεξουαλική ταυτότητά του.

«Ένα βράδυ, ο Ζακ μου έστειλε μήνυμα στο Facebook: Φώναξε την αστυνομία, κάποιος θέλει να με δείρει»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις της σεξουαλικής του ταυτότητας, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, που θα τον οδηγήσει ακόμα και στο εξωτερικό, αν η Ελλάδα δεν του επιτρέψει να την κάνει πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων, είπε: «Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά».

Η ομάδα του The Booth σχολίασε τις δηλώσεις του, με τη Σοφία Μουτίδου, με αυτή την αφορμή, να αποκαλύπτει ένα περιστατικό με τον Ζακ Κωστόπουλο, που μόλις ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε το εξής: «Ένα βράδυ, στο Facebook, ο Ζακ μου έστειλε ένα μήνυμα στο Messenger. Και μου λέει, Σοφία, αν μπορείς φώναξε την αστυνομία, μου χτυπάν την πόρτα και υπάρχει κάποιος που θέλει να με δείρει. Δύο ώρες μετά, του λέω: Ζακ, όλα καλά. Μου λέει, όλα καλά».

Παρόλο που δεν είχαν γνωριστεί προσωπικά, μιλούσαν online και φαίνεται πως του είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη η Μουτίδου, η οποία αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ: «Είμαι ένα μέρος αυτής της κοινότητας, δεν είναι απλό πράγμα η σεξουαλικότητα. Σκεφτείτε όλη αυτή την αγάπη, το φλερτ που είχατε με το συμμαθητή σας, τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι χεράκι, το φιλί, το πόσο σε θέλω, να μην μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα, και είναι πάρα πολύ καλό άνθρωποι όπως είναι ο Γιώργος, που είναι γνωστοί και έχουν μια αναγνωρισμότητα και ένα γκελ στο κοινό, να μπορούν να μοιραστούν το δικό τους εγκλωβισμό από τη σεξουαλικότητα ώστε να καταλάβει και το πιο απομακρυσμένο παιδί στο χάρτη της Ελλάδας, που στο χωριό του δεν βγαίνει από το σπίτι του γιατί θα το ξεφτιλίσουν, ότι δεν το παθαίνει μόνο αυτό, το παθαίνουν ακόμα και στα κεντρικά του Χόλιγουντ. Ακόμα και εκεί υπάρχει ένας τεράστιος πόλεμος».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνέχισε λέγοντας: «Όταν η Χρυσή Αυγή ήταν στα ντουζένια της, βλέπαμε μέρα παρά μέρα ανθρώπους να έχουν πληγεί από αυτό το πράγμα. Ομοφυλόφιλους ανθρώπους τους σταματούσαν στη μέση του δρόμου και τους σπάγανε στο ξύλο χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμία αιτία».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Δείτε μια νέα ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου για τον Ζακ Κωστόπουλο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".