ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε μια ανάρτηση αφιερωμένη στον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από αναμνηστικές φωτογραφίες από τον γάμο τους, το 2009.

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις την ευλογία του να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που τη βρήκατε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο. Για όλους εσάς που δεν το βρήκατε, μην το βάζετε ποτέ κάτω", έγραψε η Χάγιεκ μαζί με τις φωτογραφίες του γάμου της.

Στην πρώτη εικόνα της ανάρτησής της η ηθοποιός απεικονίζεται να φορά το νυφικό της ενώ κοιτάζει στο βάθος. Η επόμενη εικόνα ήταν ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τα δύο νυφικά της ηθοποιού να κρέμονται στη μεταλλική μπάρα ενός ραφιού με ρούχα το ένα δίπλα στο άλλο.

Η τρίτη εικόνα δείχνει τον Πινό να τοποθετεί μια βέρα στο δάχτυλο της Χάγιεκ, ενώ στέκεται σε ένα ιερό, ενώ φίλοι και συγγενείς παρακολουθούν από τα καθίσματα. Η σχέση της Χάγιεκ και του Πινό ξεκίνησε το 2006 και το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, μια κόρη που ονομάστηκε Βαλεντίνα Παλόμα Πινό, ένα χρόνο αργότερα.

Ο Πινό είναι Γάλλος επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος της Kering, ενός ομίλου πολυτελών προϊόντων που κατέχει και διαχειρίζεται τις εταιρείες Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta και Alexander McQueen.

"Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι κάνουμε"

Ο γάμος έγινε στη Βενετία και η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Όπερα La Fenice, μια από τις παλαιότερες στην Ευρώπη. Συμμετείχαν επίσης τα παιδιά του γαμπρού από τον πρώτο του γάμο και η κόρη του ζευγαριού. Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι τραγούδησαν το Over The Rainbow.

Το ζευγάρι είχε προηγουμένως παντρευτεί στο Δημαρχείο του 6ου Διαμερίσματος στο Παρίσι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια μικρή τελετή με την οικογένεια και σχεδίασε μια μεγαλύτερη γιορτή λίγους μήνες αργότερα. Αυτή τη στιγμή γιορτάζουν και τις δύο επετείους.

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει επανειλημμένα επαινέσει τον σύζυγο της όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας στο Harper’s Bazaar το 2017: "Παντρεύτηκα τον σωστό άνθρωπο".

"Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα", συνέχισε τότε. "Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι κάνουμε. Θέλουμε ο ένας να προσπαθεί για τον άλλον. Σε κάνει ευτυχισμένο όταν ο άλλος προσπαθεί".

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.